Nadpojené vlasy

13. apr 2024

Ahojte, rozmýšľam , že by som skúsila nadpojenie vlasov tými mikrokapsulami, vyzerá to celkom dobre a fakt ich skoro vôbec nevidno. Z čoho mám ale obavy, že mne to vidno bude, mám dosť riedke vlasy, dĺžka je trošku pod uši a vlasy mám melirovane .
Rada by som to nosila aj v cope, či už vysoký, alebo klasicky.
Bojím sa, že to bude vidieť. Aký tam je potom postup, keď sa po tých cca 2 mesiacoch posúvajú spoje, keď sú vlasy melírované ?
A ste s tým celkovo spokojne? Necítiť tie spoje, dobre sa vlasy umývajú a cesu ?
Mne rastu vlasy veľmi pomaly , týmto by som to chcela trochu vylepšiť hlavne vzhľadovo , kým mi dorastu.
Vďaka za tipy.

lala123
13. apr 2024

Ja mam s nanokapsulami nadpojene...údržba ako o svoje vlastne , môžeš venovať, zehlit , kulmovat. Len nemala by si ísť spat s mokrými vlasmi a používaš špeciálnu kefu, teda ani nie špeciálnu ale takým, ktorá nemá guličky na konci stetiniek. Vlasy sú ľahké , vôbec som nemala ani prvý deň pocit, že mam niečo ťažké na hlave. Ja som zatiaľ spokojná . Mam ich necelý rok a prepájať som bola 2x. Jedine čo mne trocha vadi je , že sa neprehrabnes vo vlasoch proste s prstami . Ja som chclea koli zahusteniu len dlhé som mala aj svoje. Dlho som rozmýšľala lebo som si nechcela znicit svoje. Tak uvidim po ďalšom či si nechám či to dam dole. Ešte keď u supwr výhodu to ma a to cop. Fakt nič nie je vidieť. Málokto vidí , že mam nadpojene vlasy ale to možno aj preto, za som svoje mala dlhé. Len si vyber dobrý salon s dobrými recenziami

ninah1486
21. apr 2024
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

ahoj, ja mam vlasy predlzene a nie je to vôbec poznat, resp. ten kto o tom nevie tak to ani nezisti

beahavala
19. júl 2024
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

moje vlasy tiez nie su nejako dlhe a mam ich predlzene a nevidno to 🙂 ked o tom clovek nevie tak to na mne nie je poznat