Na ktorých častiach tela je vhodné sa zbaviť ochlpenia?
Ja si pravidelne holím nohy, ruky, intímnu časť a podpazušie. Nad hornou perou, zadok, brucho a na iných miestach ochlpenie neodstraňujem.
Kde všade sa vy zbavujete ochlpenia alebo na ktorých miestach je to podľa vás vhodné? Vďaka za rady.
Ved kazda mame uplne inu pigmentaciu a uplne ine chlpky... niekto nemusi, niekto bohuzial musi... na toto pausalny vzorec neexistuje...
Ved si uz vynemovala hadam vsetko. Uz chyba oholit len hlavu…
Tie dnesne otazky 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Holim si nohy,ruky,rozkrok,podpazušie a tvar....ostatné netreba
Prečo všetko? Iba 4 veci som vymenovala.
Zas baby čo z tohto sa vám zdá že holi všetko ? Veď vymenovala len úplne najbežnejšie miesta.
Ja si síce ruky neholim lebo netreba ale neviem čo je na tom zvláštne 🤷🏻♀️
A súhlasím, že to je veľmi individuálne
urcite este v uchu, v nose a obocie vyholit😃😉
Mozem sa spytat, preco si holis aj ruky? Mas ich az prilis chlpate?
@zmrzlinka2021 Nemám ich príliš chlpaté. Cítim sa príjemnejšie, keď mám ruky upravené a hladké ako aj nohy.
Skor by som si odstranila chlpy nad hornou perou ako na rukach,tam sa nad tym nikto nepozastavuje,zato fuziky u zeny...hm...ale tak kazdy podla gusta🤷♀️
Ake rady prosim ta potrebujes? 😀 Ved sa holis uz vsade.. kde by si sa este chcela holit, na vieckach? 😀
No na tolkych, kolko uznas za vhodne. Mne napr chlpy na rukach nevadia, mam ich jemne, svetle, a neviem si predstavit holit sa este aj tam. Aj tak si take hluposti nikto nevsima, pokial nemas ruky vyslovene chlpate a tmave chlpy…
tak ako nohy, niektore to za mna prehanaju ked si ich holia kazdy druhy den 🤦♀️
Ale ako vravim, ako uznas za vhodne.
Prišla si sa pochváliť? Máme zatlieskat, zrobiť mexicku vlnu, pochváliť ťa za vyšší level akože hygieny?
Táto (do akože otázok zabalená) buzeracia a presadzovanie názoru že žena má tráviť veľkú časť života odstraňovaním keratínu z všetkých častí tela okrem vlasov už ide na nervy viac ako ruskí troli.
Pazuchy, pipina, čokovenček a nohy.
Hol sa kde chceš alebo sa nehol nikde je mi to jedno
Ty budeš zrejme iné.... nové pohlavie 😂😂😂
@elanor
@solange7 Dievčatá, prečítať ešte raz. V jednej vete píše, čo si holí, v druhej, čo si NEholí.
Autorka, podľa potreby. Nebudem si predsa odstraňovať chlpy na bruchu, keď ich tam nemám. Ale zase, keby som mala, tak jasné, že si ich tam nenechám. Čiže podľa mňa je vhodné odstraňovať chlpy všade tam, kde ich mám a mať nechcem.
Podpazušie, intímne partie, nohy viackrát do týždňa. Raz-dvakrát do mesiaca si prejdem aj brucho. Na rukách si chĺpky neholím, ale depilujem voskom - cca každé 2-3 týždne. Tam by mi veľmi vadilo to skoré zarastanie a na rukách je to dosť viditeľné, tam depilácia až tak nebolí ako na ostatných miestach takže to riešim takto. ☺️ Na tvári - úprava obočia 2x týždenne pinzetou, na fúziky používam tie tenké ženské žiletky na tvár, cca 2x mesačne, mne osobne chĺpky vôbec nestmavli ani sa nezosilnili, práve naopak prídu mi jemnejšie a skoro nikdy ich pri takejto frekvencii holenia nevidno. Plus priznávam, kontrolujem aj chĺpky v nose 🙈 a keď je potrebné, trošku to poupravujem nožnicami 🙂
nikde
to koľko času stráviš holením .... 🙄
holiť sa môžeš kde ty chceš, načo ti je anketa kto sa kde holí...😉