Na ktorých častiach tela je vhodné zbaviť sa ochlpenia?

8. sep 2023

Na ktorých častiach tela je vhodné sa zbaviť ochlpenia?

Ja si pravidelne holím nohy, ruky, intímnu časť a podpazušie. Nad hornou perou, zadok, brucho a na iných miestach ochlpenie neodstraňujem.

Kde všade sa vy zbavujete ochlpenia alebo na ktorých miestach je to podľa vás vhodné? Vďaka za rady.

deti95060810
8. sep 2023

to koľko času stráviš holením .... 🙄
holiť sa môžeš kde ty chceš, načo ti je anketa kto sa kde holí...😉

anjelicek26
8. sep 2023

Ved kazda mame uplne inu pigmentaciu a uplne ine chlpky... niekto nemusi, niekto bohuzial musi... na toto pausalny vzorec neexistuje...

elanor
8. sep 2023

Ved si uz vynemovala hadam vsetko. Uz chyba oholit len hlavu…
Tie dnesne otazky 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

doriiis
8. sep 2023

Holim si nohy,ruky,rozkrok,podpazušie a tvar....ostatné netreba

gejb
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
8. sep 2023

Prečo všetko? Iba 4 veci som vymenovala.

doriiis
8. sep 2023

@gejb ...tak niekto si holi aj brucho,zadok alebo chrbat

gejb
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
klip0
8. sep 2023

Zas baby čo z tohto sa vám zdá že holi všetko ? Veď vymenovala len úplne najbežnejšie miesta.
Ja si síce ruky neholim lebo netreba ale neviem čo je na tom zvláštne 🤷🏻‍♀️
A súhlasím, že to je veľmi individuálne

galioska
8. sep 2023

urcite este v uchu, v nose a obocie vyholit😃😉

omg1992
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zmrzlinka2021
8. sep 2023

Mozem sa spytat, preco si holis aj ruky? Mas ich az prilis chlpate?

klip0
8. sep 2023

@elanor všetko ? Čo z tohto je podľa teba nejake neštandardné? Ja osobne vidam ženy čo majú oholené nohy, podpazušie, intímne partie neviem 😅 🤷🏻‍♀️ ale to ti príde nejak veľa ? Veď toto je v dnešnej dobe základ hygieny

autor
8. sep 2023

@zmrzlinka2021 Nemám ich príliš chlpaté. Cítim sa príjemnejšie, keď mám ruky upravené a hladké ako aj nohy.

bluka2
8. sep 2023

@klip0 v dnešnej dobe je skôr moderne mať porast a neholit sa nikde. Ani podpazušie, ani nohy. V Nemecku toto leto jasný trend

iwesska
8. sep 2023

Skor by som si odstranila chlpy nad hornou perou ako na rukach,tam sa nad tym nikto nepozastavuje,zato fuziky u zeny...hm...ale tak kazdy podla gusta🤷‍♀️

solange7
8. sep 2023

Ake rady prosim ta potrebujes? 😀 Ved sa holis uz vsade.. kde by si sa este chcela holit, na vieckach? 😀

zenulkaaa
8. sep 2023

No na tolkych, kolko uznas za vhodne. Mne napr chlpy na rukach nevadia, mam ich jemne, svetle, a neviem si predstavit holit sa este aj tam. Aj tak si take hluposti nikto nevsima, pokial nemas ruky vyslovene chlpate a tmave chlpy…
tak ako nohy, niektore to za mna prehanaju ked si ich holia kazdy druhy den 🤦‍♀️
Ale ako vravim, ako uznas za vhodne.

katka700
8. sep 2023

Prišla si sa pochváliť? Máme zatlieskat, zrobiť mexicku vlnu, pochváliť ťa za vyšší level akože hygieny?
Táto (do akože otázok zabalená) buzeracia a presadzovanie názoru že žena má tráviť veľkú časť života odstraňovaním keratínu z všetkých častí tela okrem vlasov už ide na nervy viac ako ruskí troli.

svokrinjazykmonika
8. sep 2023

Pazuchy, pipina, čokovenček a nohy.

januska12323
8. sep 2023

Hol sa kde chceš alebo sa nehol nikde je mi to jedno

daniela2202
8. sep 2023

Ty budeš zrejme iné.... nové pohlavie 😂😂😂

h2
9. sep 2023

@elanor
@solange7 Dievčatá, prečítať ešte raz. V jednej vete píše, čo si holí, v druhej, čo si NEholí.
Autorka, podľa potreby. Nebudem si predsa odstraňovať chlpy na bruchu, keď ich tam nemám. Ale zase, keby som mala, tak jasné, že si ich tam nenechám. Čiže podľa mňa je vhodné odstraňovať chlpy všade tam, kde ich mám a mať nechcem.

solange7
9. sep 2023

@h2 a na konci pise, ze vdaka za rady. Nechapem v com chce poradit. Ved kazdy nech si oholi miesta, ktore potrebuje mat oholene. Ja nemozem vediet kde a ako zarasta.

h2
9. sep 2023

@solange7 Reagovala som na to, že ste písali, že už sa všade holí. Lebo ona vymenovala miesta, ktoré si holí a potom tie, ktoré si neholí. Čiže áno, vymenovala tu všetko možné, ale holí si z toho len polovicu, nie všetko.

elanor
9. sep 2023

@h2 vsade, kde sa holi asi vacsina, tych co sa holi. A ona sa pyta, kde este inde treba.
No tak uz asi iba na hlave. Kedze vsetko to bezne uz vymenovala. a to dalsie co si neholi, co napisala, tak predpokladam, zeto nerobi preo, lebo netreba.
Ja citam, skus aj ty.

aga_aga
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sara288
9. sep 2023

Podpazušie, intímne partie, nohy viackrát do týždňa. Raz-dvakrát do mesiaca si prejdem aj brucho. Na rukách si chĺpky neholím, ale depilujem voskom - cca každé 2-3 týždne. Tam by mi veľmi vadilo to skoré zarastanie a na rukách je to dosť viditeľné, tam depilácia až tak nebolí ako na ostatných miestach takže to riešim takto. ☺️ Na tvári - úprava obočia 2x týždenne pinzetou, na fúziky používam tie tenké ženské žiletky na tvár, cca 2x mesačne, mne osobne chĺpky vôbec nestmavli ani sa nezosilnili, práve naopak prídu mi jemnejšie a skoro nikdy ich pri takejto frekvencii holenia nevidno. Plus priznávam, kontrolujem aj chĺpky v nose 🙈 a keď je potrebné, trošku to poupravujem nožnicami 🙂

dogblock
10. sep 2023

nikde