Cca od 9 rokov je to v pohode? Chce si skúsiť dať moju masku na tvár. Nemám ale žiadnu špeciálnu detskú, myslíte že môžeme skúsiť normálnu dospelácku, alebo radšej ani neskúšať na detskú tvár.
a naco potrebuje masku na tvar??
Vsak jej zmiesaj jogurt s medom, to jej neublizi, ani tebe
Ja len taký typ. Keď som bola malá a chcela som si tiež dávať masku na tvár, mama mi ju vždy natrela na hrubo krémom takže to vyzeralo ako by som tu masku mala. A bola som spokojná 😁
Túto si chce dať
Da sa kupit aj latka samotna (na podomacky vyrobene masky). Tak skus zohnat (alebo vystrihni z gazy) a v ten den si spolu namiesajte daku domacu masku a tu si dajte obe.
Mozes skusit aj tu, co si sem dala a nechat jej ju kratko (max 5 minut), na jedenkrat sa jej asi nic nestane. Ale rozhodne to nema zlozenie pre detsku pokozku, ktora moze byt senzitivnejsia. Takze mozne alergie sa uplne vylucit nedaju.
Alebo jej ju na prvy raz vyskusaj tak, ze jej trosku natries na pokozku do jamky dole za uchom (medzi uchom a sankou) a do ohybu lakta. Co to spravi.
A co tak povedat dcerke, ze to nie je pre deti?
9 ročnej natri tvár krémom a bude mať "masku".
To je hydratačna maska, túto môže...vždy čítaj zloženie
jasne ze moze. Presne tuto "utierku" si moje baby plieskali na ksichtiky v lete na dovolenke. V tom prakticky nic skodlive nie je.
V dmke su pri detskych produktoch aj masky,toto je podla mna fajn alternativa.
Kľudne jej ju ten jeden krát na vyskúšanie daj, nič sa jej nestane 😅.
zalezi akeho zlozenia je.