Môžu mi vypadávať vlasy zo zmeny farby vlasov?

pellka
28. jún 2024

ahojte nahodov nejake skusenosti? dost mi vypadavaju vlasy nikdy predtym som taky problem nemala moje vlasy su tmave
farbila som sa pred rokami na cierno a poslednych cca 6 rokov som mala blond melir chcela som zmenu a vratit sa k ciernej no od kedy mam cierne vlasy cca pol roka mi aj zacali vypadavat moze to byt tym ze mi uz ta cierna proste nesedi? jasne pri meliroch aj ked som nechodila nejak extra casto ku kadernicke sa farbit kazde 2 mesiace som mala vlasy suche pomahali mi masky kuri no napriek tomu som mala lepsie vlasy ako teraz..
pri ciernych som mala vzdy zdrave leskle krasne vlasy aj preto som sa rozhodla ze pojdem zase do ciernej dat si ich do kopy
no ale nejak mi ta farba nesedi odrazu alebo neviem cim to moze byt hroza des mozno je to blbost ja neviem preto sa pytam ci by toto mohlo byt realne alebo nie
niesom tehotna ani po porode.
dakujem

dadka1997
29. jún 2024

@pellka nie je to konkrétnou farbou, ale spôsobom farbenia.. aj mne tak začali vypadávať vlasy

pellka
autor
29. jún 2024

@dadka1997 ako myslite farba z drogerie ?

dadka1997
29. jún 2024

@pellka napísala som, že nedeje sa to odtieňom farby, ale spôsobom farbenia..

laurita285
29. jún 2024

Problém môže byť aj farba, aj spôsob farbenia aj dĺžka farbenia... je toho veľa čo sa mohlo dosrať :D

ninah1486
13. júl 2024
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

tak ja pouzivam rastlinnu farbu na vlasy od khadi a vlasy mi z nej nevypadavaju