Môžem si dať tetovať obočie, keď som tehotná?

14. máj 2024

Baby, môžem si dať tetovať obocko pudrovou metódou keď som tehotná ? Mala som už zajednany termín dopredu čo bude o mesiac, a zistila som, že som tehotná. Ďakujem 🙏

sissy27
14. máj 2024

Preco sa nespytas rovno toho kto ti to ma robit?
Vo vseobecnosti - nie, nemala by si sa dat tetovat ako tehotna a ani dojciaca, ale tak napriklad kojaca sekta mamila nema problem s nicim - podla nich treba kojit za kazdu cenu. Tak si vyber 🤷‍♀️ a dohodni sa s tym, kto ta ma tetovat. Ak niekomu ide len o prachy, tak urcite neodmietne.
Ja som podpisovala dotaznik, kde tehotenstvo a dojcenie boli vyslovene kontraindikacia.

timea301196
14. máj 2024

Nie

amelia89
14. máj 2024

nie, neodporuca sa to. ja som tiez musela pockat az kym odrodim a odkojim 2 deti 😅😅😅

domiklik
16. máj 2024

Môžeš... Žiaden pmu ti neublíži a ani sa nedostane do mlieka... Problém sú hormóny a to ako ich vplyvom to tetovanie bude vyzerať... Príklad, zaplatíš nehorázne prachy a polovica sa neujme

autor
16. máj 2024

Baby tá baba čo mi to mala robiť, to vraj nerobí v tehotenstve že je to nebezpečné. Len našla som zase toto na nete tak neviem

lakebabe
16. máj 2024

V tehotenstve to nerobí nikto, musíš podpísať pred zákrokom čestné prehlásenie , že nie si tehotná kvôli komplikáciam

autor
16. máj 2024
autor
16. máj 2024

@lakebabe
@amelia89 áno je to ako píšete 😁

autor
16. máj 2024

Aj keď na Tom internete píšu, čo píšu volala som s tou babou a nevezme má lebo keby sa niečo stane nevezme si to na zodpovednosť a nemuselo by mi to ani tak chytiť a byť 100%ne.... Keďže hormóny tak musím počkať a potom 🤰 ďakujem všetkým 🙏♥️

lakebabe
16. máj 2024

V tehotenstve polke babam ani nechty nedrzia, tetovanie by som neriskovala nech nechodíš flakata

autor
16. máj 2024

@lakebabe presne... A zbytočne zahodiť vyše 150€ radšej si počkám a bude aj bábo v pohode

lakebabe
16. máj 2024

Počkaj to ti neujde potom si dáš a budeš mat cez matersku pokoj od maľovania