Ahojte,používate niekto na tvar modru indulonu. Ako reaguje vaša pleť? Rozmýšľam,že by som vyskúšala,keďže ruky nám po nej super vyzivene,hladké. Máte skúsenosti?
@palculienka40 takže nepoužívas dlhodobo,resp pravidelne,napr v zime každý večer?
ja ju pouzivam rano i vecer na tvar. mam rosaceu a jedine tento krem mi ukludni plet a nestipe ma.
Ja používam cca 2 roky a podľa mňa je to ten najlepší krém
Pouzivam aj na tvar, jediny krem, ktory mi nedrazdi pokozku
@pokemonkaa
@mimikarol
ďakujem baby za vase skúsenosti. Tak večer vyskúšam. Akurát sa mi mina Nivea, ktorú teraz používam na nič,tak vyskúšam indulonu. Včera ma to napadlo,keď som si natrela ruky a úplne úžasný pocit vládnych rúk som mala. A tú vôňu indulony milujem.
@viestta tak to dom zvedavá,aj ja mám citlivú pleť a hocičo mi nesadne
@pokemonkaa a na rosaceu používaš ešte čo? Rosaceu má aj mamina...😔
Pardon, teraz som si všimla preklepy
Je veľmi mastná, ostáva mi po nej mastnota na tvári a lepia sa mi na ňu vlasy.
Maminina kamarátka, temer 80-r. pani, úplne bez vrások, štíhla (pevnejsim vypína pleť podkožný tuk). Jej denná rutina od mladosti: vždy večer si očistila, pomasirovala pleť alpou a natierala sa indulonou.
pouzivam iba modru indulonu, jedina, ktora mi nerozdrazdi plet
Z lekarne mam jarišov roztok, tym si plet vycistim a okrem modrej indulony nic ine nepouzivam.
@dzejn80
@pokemonkaa
@lilke ďakujem baby,idem na to, dúfam že ani mne nebude pleť dráždiť
@pokemonkaa
@dzejn80 a to používate aj v lete?
Skúsila som aj modrú Niveu aj Indulonu - z obidvoch som sa okamžite vyhádzala, takže za mňa isto nie.
ano
@janka1011 mne Nivea nevadí,tak som zvedavá na tú indulonu.
Dlho ju pozuvam ale narazovo. To si musis odsledovat ako budes reagovat.
Určite áno ale radšej tenšiu vrstvu a nie tesne pred spaním lebo je dosť mastná
Ďakujem žienky
Ja keby si dám indulonu na tvar tak som vyhadzana na druhý deň tak,ze by som si tvar davala dokopy ďalšie 2 mesiace. Ale moja mama používala dlho iba indulonu na tvar, no jej už robila opačný efekt, tvar mala z nej vysušenú… Takze prešla už na starostlivosť celkovú o zrelú pokožku
Ja ju síce nepoužívam, ale 8-ročná dcéra má ekzém okolo očí a uší. Klasická modrá indulona je to najlepšie, čo jej na to pomáha. A to sme vyskúšali kadejaké krémy, drahé, lacné, z lekárne. Dáva si to ráno, večer a keď si spomenie, tak aj cez deň.
Môj otec sa nikdy nekremoval s ničím okrem indulony 😁
Nám ju odporúčala alergologicka pre malého keď bol vysypaný. Ja používam weledu.
Pouzivam ked potrebujem premastit a super. Treba len skusit. Kazdy reaguje inak.