Modrá indulona na tvár

11. feb 2024

Ahojte,používate niekto na tvar modru indulonu. Ako reaguje vaša pleť? Rozmýšľam,že by som vyskúšala,keďže ruky nám po nej super vyzivene,hladké. Máte skúsenosti?

palculienka40
11. feb 2024

Pouzivam ked potrebujem premastit a super. Treba len skusit. Kazdy reaguje inak.

autor
11. feb 2024

@palculienka40 takže nepoužívas dlhodobo,resp pravidelne,napr v zime každý večer?

pokemonkaa
11. feb 2024

ja ju pouzivam rano i vecer na tvar. mam rosaceu a jedine tento krem mi ukludni plet a nestipe ma.

mimikarol
11. feb 2024

Ja používam cca 2 roky a podľa mňa je to ten najlepší krém

viestta
11. feb 2024

Pouzivam aj na tvar, jediny krem, ktory mi nedrazdi pokozku

autor
11. feb 2024

@pokemonkaa
@mimikarol
ďakujem baby za vase skúsenosti. Tak večer vyskúšam. Akurát sa mi mina Nivea, ktorú teraz používam na nič,tak vyskúšam indulonu. Včera ma to napadlo,keď som si natrela ruky a úplne úžasný pocit vládnych rúk som mala. A tú vôňu indulony milujem.
@viestta tak to dom zvedavá,aj ja mám citlivú pleť a hocičo mi nesadne

autor
11. feb 2024

@pokemonkaa a na rosaceu používaš ešte čo? Rosaceu má aj mamina...😔

autor
11. feb 2024

Pardon, teraz som si všimla preklepy

cafelatte
11. feb 2024

Je veľmi mastná, ostáva mi po nej mastnota na tvári a lepia sa mi na ňu vlasy.

lilke
11. feb 2024

Maminina kamarátka, temer 80-r. pani, úplne bez vrások, štíhla (pevnejsim vypína pleť podkožný tuk). Jej denná rutina od mladosti: vždy večer si očistila, pomasirovala pleť alpou a natierala sa indulonou.

dzejn80
11. feb 2024

pouzivam iba modru indulonu, jedina, ktora mi nerozdrazdi plet

pokemonkaa
11. feb 2024

Z lekarne mam jarišov roztok, tym si plet vycistim a okrem modrej indulony nic ine nepouzivam.

autor
11. feb 2024

@dzejn80
@pokemonkaa
@lilke ďakujem baby,idem na to, dúfam že ani mne nebude pleť dráždiť

autor
11. feb 2024

@pokemonkaa
@dzejn80 a to používate aj v lete?

janka1011
11. feb 2024

Skúsila som aj modrú Niveu aj Indulonu - z obidvoch som sa okamžite vyhádzala, takže za mňa isto nie.

pokemonkaa
11. feb 2024

ano

autor
11. feb 2024

@janka1011 mne Nivea nevadí,tak som zvedavá na tú indulonu.

palculienka40
11. feb 2024

Dlho ju pozuvam ale narazovo. To si musis odsledovat ako budes reagovat.

deniska2706
11. feb 2024

Určite áno ale radšej tenšiu vrstvu a nie tesne pred spaním lebo je dosť mastná

autor
11. feb 2024

Ďakujem žienky

gabika0825
11. feb 2024

Ja keby si dám indulonu na tvar tak som vyhadzana na druhý deň tak,ze by som si tvar davala dokopy ďalšie 2 mesiace. Ale moja mama používala dlho iba indulonu na tvar, no jej už robila opačný efekt, tvar mala z nej vysušenú… Takze prešla už na starostlivosť celkovú o zrelú pokožku

gab1sol
11. feb 2024

Ja ju síce nepoužívam, ale 8-ročná dcéra má ekzém okolo očí a uší. Klasická modrá indulona je to najlepšie, čo jej na to pomáha. A to sme vyskúšali kadejaké krémy, drahé, lacné, z lekárne. Dáva si to ráno, večer a keď si spomenie, tak aj cez deň.

janulik2008
11. feb 2024

Môj otec sa nikdy nekremoval s ničím okrem indulony 😁

naily
11. feb 2024

Nám ju odporúčala alergologicka pre malého keď bol vysypaný. Ja používam weledu.