Ahoj baby. mate skúsenosti s milvou na rast vlaskov?..najlepšie taky po ktorom by som nemala na druhý deň mastné a ťažké vlasy 🤗🫣 dakujeeem..
@xsimonkax ďakujem idem prečítať o nom
Ja pouzivam rozmarinovy olej, dám ku pokožke hlavy trocha pomasirujem, necham pôsobiť 3 hodinky, potom umyjem samponom(balea má super sampony za malo€) kondicioner na končeky a nakoniec olej do končekov vlasov, pouzivam buď arganovy olej, alebo olejcek happy ends-anwen.
@doris11 ďakujem už si druhá co tu poradila rozmarínový olej. Ďakujem pôjdem do dm dnes 🫣🤗 tak tu milvu neobjednavam dosť ľudí píše ze po čase sucha a chrastava pokožka
Ten rozmarinovy olej je fakt super, aj ricínový napríklad. Raz alebo dvakrát do týždňa, proste keď mám čas 😀si robím taký zábal.. alebo ešte kukni tento, ten je tiež fajn..
a ta Milva no mojej mame napríklad vyhovuje, ale má krátke tmavé vlasy, ja mám dlhé blond a mne to robilo strasne skarede suché vlasy .. ale uvidis možno niekedy skúsiš a zapasuje ti..
a ak ti ide aj o ten rýchlejší rast vlasov tak skus si kúpiť v dm haar vital komplex vitaminy , tusim do 3€ .. tiež dobrá vec za par € 🙂
@doris11 ďakujem pekne vitaminy používam vlasove hnojivo a som spokojna.. mala som všelijaké gumiky a iné reklamné tahaky a nic .. proste to vlasove hnojivo tabletkove pomaha ale zas sampon od valsoveho hnojiva mi nesedi tazke hneď mastne vlasy na druhý den. Tak skúsim ten olej určite 🤗
Šampon na rast vlasom neexistuje všetko je to len marketingovy ťah. Šampon totižto nemá taku schopnosť preniknut tak hlboko aby to nejak ovplyvnilo rast vlasov.
Vyborne na urychlenie rastu vlasov je masaže pokožky hlavy spolu s nejakým olejom (ako píšu vyššie rozmarinovy je super) a tou masážou prekrvíš pokožku stimuluješ vlasove korienky a podporíš lepšie preniknutie toho oleja hlbšie 🙂
mne na rast vlasov nepomohlo doteraz nic :D uvazujem ze si ich preto necham predlzit
Mám takú skúsenosť, že vlasy mi zostali suché ako seno a pokožka hlavy úplne podráždená.