Ahojte, odkedy chodim na tazsiu vysoku skolu, mam viac stresu a plet sa mi zhorsila, doslova sa posypala ciernymi bodkami. Cierne bodky som mavala aj davnejsie ale vzdy som si urobila doma cistenie pleti a bolo to ok, plet bola cista. Teraz je to hrozne. Velmi to vidno, hlavne na cele, aj pod makeupom, akokeby plet bola spinava. Bola som raz ku kozmeticke na cistenie a po dni sa mi vsetko co “povytlacala” zapalilo. Skusila som uz vsetky mozne produkty, plet mam dehydratovanu, ak si ju zacnem cistit doma neskutocne sa lúpe, dokonca sa cierne bodky ani vytlacit nedaju. Tiez uz mesiace pijem vela vody a beriem prirodne lieky na hormonalne zdravie. Viete mi nieco poradit? Pripradne kozmeticku (Košice) s ktorou ste spokojne? Pripadne mate podobny problem? Dakujem.
To je normálne, že po kozmetike to bolo ešte horšie.Kup si cerave čistiaci gél a biodermu krém na hydratovanie a čistiť u kozmetičky aspoň každych 6 t
mne sa toto zhorsilo ako som sa prestahovala do vacsieho mesta. spinavsi vzduch - spinavsia plet. mne osobne pomohlo vynechat vsetky mozne kozmeticke pripravky a pouzivam len krem. cistim plet len vodou a mydlom. a prestala som sa licit. a plet mam jak v 18 ke 💪