Ahojte baby, už veľmi dlho sa mi páčia tie mihalnice, čo sa robia v salóne. Mám pre Vás teda pár otázok 😁:
Koľko Vás to tak cca vyjde? Ako často sa potom chodi znovu do salóna na úpravu mihalnic?
Veľmi nad tým zvažujem, že by som si to dala, lenže chodim ešte do školy a nechcem žeby boli “priliz” umele, skor take natural, ale pekne.
Ďakujem za odpovede.
Ja chodím už dobre 3 roky. Mam ich pekne prirodzene, aj baba ku ktorej chodím robi len taky typ mihalníc. Platím 30€ za doplnenie každé tri týždne. Za mňa super vec 🙂
Ahoj ja som v lete chodila taktiež sa mi to hrozne páči ale prestala som. Mala som hneď niekolko ale:
1. Cena v mojom meste - doplenie 50e, nové 60e
2. Výdrž - mne vydržali pekné max. 2týždne po tejto dobe už to vyzeralo hrozne
Mala som aj prirodzene aj trošku extra a oboje vydržali rovnako krátko
Pritom moja lash-erka pridavala na instagram neustále posty ako k nej chodia ženy po mesiaci a chyba im zopar mihalničiek
Ja keď som išla po mesiaci tak prišla s 2mihalnicami 🙈😁
Pritom som sa o ne starala 100%
Ani moja lasherka nechapala prečo mi tak zle držia..
No takže pri tej cene a pomere ako často som musela chodiť som sa radšej vykašlala na to
Keby to mam tak že mi stačí raz za mesiac nemam problem.. ale 2krat do mesiaca po 50e to mi prekážalo už len z princípu 😀😀
Vyskúšaj Nanolash...budeš mať po cca natierani mihalnice ako zo salónu..Potom tak dva krát do týždňa keď natrieš,budú stále pekne...
Chodila som roky teraz mam pauzu nové od 50- 60 eur záleží kde doplnenie 40 a viac . Veľmi to záleží od lokality. Mala som všetky možné typy prirodzene 3d 4d 5d prirodzene fakt všetko je to pekné za mňa prvých 10 dní potom to už padá. Takže udržiavané to bolo keď som išla raz za 14 dní. Fakt som sa o ne vždy starala aj si dávala pozor co používam.
Ja mam svoje husté a dlhé chodila som len kvôli lenivosti sa maľovať. Teraz mam pauzu ale možno na leto pôjdem zas
ja co chodim na 4D, tie su pekne prirodzene, tak lepene obycajne 30€ (vydrzia mi pekne tak 4 tyzdne, na 5ty sa este daju), UV technikou 50€ (vydrzia 5-6 tyzdne) … treba si odsledovat ako ti drzia a tak dohadovat nove terminy a tato moja baba to nedoplna ale robi vzdy nove, aby to striedavo nevypadavalo
chodievam najma v letnych mesiacoch, ked ma nebavi riesit ze aj vodeodolna spirala sa mi rozmaze
No záleží z akého mesta si.. u nás na Liptove stoja nové okolo 35e s doplnenie cca 28e. Chodí sa na dopĺňanie každé 3-4tyzdne aby si to mala stále pekne 🙂