Melír mi chytá na žlto

1. júl 2022

Ahojte baby čo by ste mi poradili na vlasy ? Stále ak si dám melír tak mi to chytá do žltá, chcela by som tie vlasy celkom presvetliť niečo také do biela. Alebo to mám nechat tak ?

joesvk
1. júl 2022

Mám z tej fotky dojem, že prirodzené máš nádych do ryšava. A potom ten žltý melír nepôsobí rušivo.
Nechaj to cez leto tak.
Vlasy v lete ešte trochu vyblednú od slnka, aby si si zbytočnými procedúrami ich zbytočne nezaťažovala. Mne sa to celkom páči. Tvár sa sebavedomo, že to tak malo byť a budeš neodolateľná 😉

luccija
1. júl 2022

Asi mas zlty pigment.Fotka je zla, ale mne ho nechava dlho a pouzivam fialovy sampon len pozor dost vysusuje vlasy.Mas to pekne co sa Ti nepaci?

autor
1. júl 2022

@luccija chcem svetlejšie vlasy ...

autor
1. júl 2022

@joesvk nie nemám ryšavé vlasy mam svetlohnedé a chcem ich svetlejšie...

luccija
1. júl 2022

To bol prvy melir?ak ano tak jej povedz nabuduce nech to necha dlhsie, slnko Ti to tiez vytiahne plus si daval Matrix, Schwarzkopf fialovy sampon nie tie lacne z drogerie a mozes si ho nechat aj dlhsie

autor
1. júl 2022

@luccija nie praveže chodím na melír často, ale neviem prečo teraz mi to ani nie je vidno.

barborachors
1. júl 2022

to nie je zlty pigment, ale tzv. cerveny a ten velmi tazko das na studeny alebo biely odtien, lebo je velmi odolny voci stahovaniu tvojej prirodzenej farby - mne to vysvetlovala takto kadernicka. Ak chces biele pramene alebo viac do studena, tak kadernicka ti musis dat vyssie percento peroxidu.

autor
1. júl 2022

@barborachors ale ja nemám ryšavé vlasy

luccija
1. júl 2022

To je jedno to mas geneticky dane.moj otec je cierny ako Rom ja nemam tmave vlasy skor take mysie tmavy blond...a tiez mam cerveny pigment, ale nechava mi melir dlho a mam ho bledy.Ved to zalezi od % peroxidu a dlzku posobenia

@barborachors pomylila som sa🙂

whatever1
2. júl 2022

Zla fotka na posudenie odtienu. Ved aj sivy top co mas na sebe je do zlta. Ak chces svetlejsie, pockaj par tyzdnov a chod este raz na melir.

naty2020
4. júl 2022

Silver šampón fanola, odporúčam naniesť nahrubo najlepšie štetcom a nechať pôsobiť aj pol hodinu... Potom kvalitnú masku a uvidíš po mesiaci ako ti pekne zosvetli... Skús si pozrieť aj videá na YouTube ako si baby s Fanolou pekne sťahujú vlásky do biela 🙂

autor
4. júl 2022

Dievčatá fotka na dennom svetle

naty2020
4. júl 2022

To stiahnes naozaj Fanolou a nabudúce nech ti urobí kaderníčka hustejší ten melír a bude to tip top 👍

gertuda
4. júl 2022

Kuracia hlava

rebekamarcusko
4. júl 2022

@gertuda ty mas slepaci mozog ocividne🤦‍♀️sq vyfarbujes v tych diskusiach pekne teda

rebekamarcusko
4. júl 2022

Treba fialovy sampon a masku,ale presne,nie tie z drogerky. Ja pouzivam mon platin hyloren radu a vlasy mam vzdy ako od kadernicky. Tie z dmky ti vlasy velmi vysusia

autor
4. júl 2022

@gertuda Daj tu svoju gebuľu ty herečka 🤣 samozrejme ak máš NATO gule ...

autor
4. júl 2022
autor
4. júl 2022

@rebekamarcusko prosím ťa a vieš mi poslať aj link na konkrétny šampón?

evuska135
4. júl 2022

Ak chces svetle musis to zosvetlit farbou. Ja mam uplne svetle, biele no pravidelne pouzivam fialovy sampon od elseve plus balzamy aby som ich nemala moc suche

autor
5. júl 2022

@rebekamarcusko mohla by si mi poslať link na konkretny sampon?

rebekamarcusko
5. júl 2022

No mne sa zda,ze on sa neda objednat,ja som ho kupovala v kadernictve. Skus sa spytat tvojej kadernicky,ci by ti ho neobjednala.

sandra_kul
5. júl 2022

@gertuda vravis o sebe dufam

ester551
17. máj 2023

Za mna tiez Mon Platin a ano HyLoren rada sa da kupit jedine v kadernictve, ale kaviarova rada na blond vlasy (t.j. silver sampon alebo maska) sa da kupit napriklad na www.tenife.sk

margaretka
17. máj 2023

@rebekamarcusko prosím ťa kde kupuješ túto radu vlasovej kozmetiky? Ktoru konkrétnuasku ? Mon Platin HyLoren Blond Highlights Maska na blond vlasy ?

ester551
17. máj 2023

@margaretka tu zial kupis len od kadernicky