Melír iba polovica hlavy

19. aug 2024

Ahojte chofi niekto na melir iba z polovice hlavy?
Chcem nechat vzadu vlasy oddychnut od farbenia a iba napredu trosku zjemnit odrast.
A potom o 3 mes. Dam celu hlavu, ak9 vam to vyrasta da sa to vydrzat?

lavender94
19. aug 2024

Neviem či myslíme to iste, ale ja to tak asi mám. Melir na celej hlave a vpredu viac svetlejšie. Tým, že mám viacej odtieňov na vlasoch, tak mám odrasty prirodzené. Chodim tak dva tri krát do roka, takže tie tri mesiace to dá úplne v pohode. Ale ak máš v pláne o tri mesiace ísť zas na full tak by som to nechala take ako to je. Je leto, vlasy sa ničia, ak nejdeš na nejakú akciu alebo niečo, podľa mňa to ani nemusíš riešiť.

autor
19. aug 2024

@lavender94 vies co praveze cele leto som vydrzala, aj za to ze ozaj to slnko robi aj s nefarbenymi vlasami svoje nieto este s melirovanymi ako ja,
Tak som chcela tiez ze 3x do roka budem chodit 1x full, 1x polovica, a treti krat tiez full

lavender94
19. aug 2024

Záleží ako si to predstavuješ. Ja neviem či to je tým akú mám farbu, respektíve mix rôznych odtieňov alebo celkovo tým ako vyzerám a čo sa mi hodí, ale mne to vždy odrastá veľmi prirodzene. Mala som už aj taky melir, že som bola vlastne takmer celá blonďavá a to mi tie vlasy zničilo extrémne, takže teraz to mám tak na random a nevyzerá to zle. Moje vlasy su dnes nereprezentatívne, tak skúsim nájsť niečo podobne na pintereste a hovorím, kľudne aj polroka to vyzerá dobre.

lavender94
19. aug 2024

Niečo na tento štýl s tým, že vpredu mám viac prameňov blond ako vzadu a svoju farbu mám tmavú. Neviem ako to tá žena robi, ale dorastá to tak dostratena

erickatt
19. aug 2024

Viem co myslis. Ze vrch hlavy zafarbis a od spodu nie?

autor
20. aug 2024

@lavender94 to vyzera krasne
@erickatt ano ale uz mam melir aj vzadu, videla som aj tak ze zadne bola solidna farba uplne ina a na vrchu bud blede alebo proste nejaka ina farba