Medi-Peel kozmetika

mirka193
19. jún 2024

Ahojte žienky, používate niektoré kórejskú kozmetiku Medipeel? Ste spokojné?

basulaak
19. jún 2024

@mirka193 ja mam od nich zazial len jeden krem. Ten medi peel peptide 9 a na moju jemne zmiesanu plet mi nevyhovuje, je moc mastny a dlho sedi na pleti. Skor vhodny pre suchu plet. Alebo na noc.

rusalinka
19. jún 2024

Stačí ti? To je len zlomok všetkého, čo som mala. Podľa mňa jedna z top kórejskej kozmetiky 🙂

mirka193
autor
19. jún 2024

Ja mám zatiaľ iba sérum peptide 9 a rozmýšľam či kúpiť aj ďalšie výrobky od nich. Cindella je niečo ako vitamín C sérum?

missviolet
19. jún 2024

Ja milujem ich modry hydratacny krem, to.je nieco nenormalne, uplna lahoda na pleti

didulka85
24. sep 2024

@rusalinka co odporucas skusit? Vobec neviem, ktoru radu si mam vybrat. Mam 39 rokov, normalnu plet. Uz sa mi robia jemne vrasky okolo oci. Chudnem a teraz mi to zacalo byt vidiet na licach.

rusalinka
24. sep 2024

@didulka85 pozerám, že si z BA, najlepšie spravíš, keď pôjdeš do OC Nivy, tam nedávno otvorili ksisters a tam ti baby fakt dobre poradia.
Všetko si to tam môže omakať, vyskúšať 🙂
A ak sa na stránke zaregistruješ, tak budeš mať aj zľavy.

didulka85
24. sep 2024

@rusalinka tetaz maju na webe nejaky toner zadarmo. Neviem, ci mi to daju aj k nakupu v predajni. A moc sa mi nechce do Niv, muz tam odmieta chodit kvoli parkovaniu. 😁 Uz som mala vybratu nejaku radu a potom som videla recenziu, ze je tam uboho malo peptidov. Fakt mam z toho uz gulas v hlave.

didulka85
24. sep 2024

@rusalinka mam toto… Len vsetko uz na dne. A asi by som uz mala nieco lepsie kupit.

rusalinka
25. sep 2024

@didulka85 ja neviem, nie som odborník... ale tak skús napríklad toto ak chceš peptidy: https://ksisters.sk/product/medi-peel-bor-tox-m...

didulka85
26. sep 2024

@rusalinka presne to mam v kosiku. 😊