Máte niekto reálne skúsenosti s bahnom ktoré propaguje Tatiana ? Je účinné ? Chcela by som ho ako doplnok pri cvičení keďže recenzie ktoré sú zdieľané na Instagrame sú výborne.
@guliver19 moje zamestnanie účinky bahna veľmi dobre pozná! Verím, že si nikdy v živote neskúšal bahno, celkovo kúpele, obklady, liečebné procedúry? Nie len tak, z núdze cnosť ich ľudia vyhľadávajú. Trochu z vedomostí: bahno pochádza z mŕtveho mora, je bohaté na morské riasy a soli, má vysoký obsah magnézia atď atď. Pomáha aj na celulitídu, dokonca aj na rôzne iné ochorenia. Skús si prečítať niečo o tom, než začneš hejtovať. Nejde ti o bahno ale o nesympatickosť Židekovej, alebo jej nosa? Je to jasno cítiť. A áno má veľký dosah, vadí ti to? Aj mediá majú veľký dosah - máš kúpené niečo z reklám, letákov? PS: prehĺb svoje vedomosti, skús si vyhladať napríklad takú riasu spirulinu, ktorá má hodnotenie superpotravina, budeš sa čudovať, čo príroda dokáže. A prestaň sledovať túto Židekovú, lebo neprispieva tvojmu duševnému zdraviu. Každý už vie, ako funguje biznis, preto si ľudia dohľadávajú informácie. Avšak, tu sa nepredávajú zázračné syntetické ponožky. Tu chceme zistiť, aký dosah účinkov má produkt. Neznášam komentaré tvojho typu a TVOJE rozmýšľanie.
@nana27 no len nie je bahno ako bahno a neviem, či tu niekto spochybňuje jeho blahodárne ucinky. Je obrovský, rozdiel valat sa 3 týždne na brehu mŕtveho mora a objednať si, s prepáčením toto 💩 v prášku, špeciálne od osoby ktorá klame az sa jej z uši parí... Keď jej pod príspevok začnú ženy písať negatívne recenzie, vypne komentovanie, resp pretriedi... Ja som síce marketing v škole mala, ale toto nás neučili.... Keď niekto ospevuje ako jej po kolagéne zmizli mimicle vrásky a o dva týždne postne video ako si dala napichat ksixt zdá sa vám to ôk? Je to prvotriedna klamarka, ktorá si založila biznis na hlúpych ľuďoch, to je bohužiaľ holý fakt...
@domiklik áno, takéto taktiky sa bežne robia, určite aj ona, skoro asi ako každý, kto má nejaký biznis 🤷🏼♀️ niektoré produkty za veľké peniaze stoja za 💩 ale za to že je to influencer, ten výrobok nemusí znamenať zlo. Ale napr. čo píšete s tými vráskami to je cez 😵💫 vzdy sa pozerám na iné recenzie ako od takychto influes. Vždy je to risk a na rozhodnutí každého, plus niečo super nemusí fungovať u iného💁🏼♀️
@jj298 ale pochvaļa určite potešila 😀 ja mám ešte dávno kúpený škoricový balzam na celulitídu, domíňam a vyskúšam aj bahno. Inak tento škoricák si po masírovaní, cvičení vtriem, zafoliujem a tiež dobre štípe 😀 ale ja to beriem ako ôk - niečo to robí, prekrvuje.
Prikladám foto, keby bol niekto zvedavý
@nana27 ten škoricový balzam je podľa mna super 👍🏻 kúpila som si ku nemu aj valček na madero 😁po mesiaci sú výsledky viditeľne ☺️
@ebyeby táto osoba propaguje jeden kolagén a tvrdí, že po jeho použivani ma pružnejšiu pleť a zmizli jej aj vrásky... Pozorne oko diváka si však všimne, že nehýbe hornou perou a čelo ma ako zabetonovane... Od tejto osoby by som si nekúpila nič... Na celulitídu popri cvičení mne reálne pomohla maderoterapia, všetko ostatné sú len vyhodené peniaze...