Máte predĺžené vlasy?

18. nov 2024

Dosť nad tým premýšľam, geneticky mám redsie vlasy a nikdy nenarastu. Myslíte si že to až tak moc vidieť že sú predĺžené, ako ostatní tvrdia? A koľko vam tie vlasy vydržia do ďalšieho nadpajania a ešte kolko vydržia celkovo, kedy si kupujete zase nové?

nyusika
18. nov 2024

mam, tape in metodou.
mne je jedno, co si o tom myslia iny 🙂
prepajam raz za dva mesiace, nove kupujem raz za rok - ale mam europske vlasy, nie panenske, ale farbene - panenske su top, ale malo blond odtienov.

katarinaba
18. nov 2024

Ja som mala. Tiez mam jemne riedke. Mala som tenucke keratinove spoje. A ano, taketo spoje vidiet. Keratin ci kruzky - ostavaju pramene, tvoja dlzka vs. dlzka predlzenych vlasov - to tiez vidiet. Mozno ine techniky, dnes uz dostupne, nie je videt az tak, ale dobre to vyzera len chvilku. Vlasy sa dreduju, prejst si prstami do vlasov je tiez problem. Urobit si cop? Ani nahodou.
Kazdopadne vyskusaj, dobre si popozeraj metody a nechaj si aj poradit, ktora by bola pre teba najvhodnejsia. Nic nie je nad vlastnu skusenost. Ja aj napriek novym metodam by som do toho uz nesla.

nyusika
18. nov 2024

ja este doplnim, mamm priblizne rovnaku dlzku tych pripojenych, ako mojich - len som cgcela zahustit konce.
na udrzbu su vhidnejsie a jednoduchsie taoe in, tie ani nenicia vlasy. akurat potrebujete trocha viac zrucnosti, ekd chcete vysoky cop.

mikrospoje sa dreduju, strasne nicia vlasy a su vidiet, pokial mas velky rozdiel v dlzke

mamamasama
18. nov 2024

Mam huste vlasy, bolo vsak obdobie, ked som sa rozhodla pre mikado a potom som to olutovala. Mala som vlasy predlzene viackrat. Vidiet to nebolo, no ked sa mi niekto chytil hlavy, tak sa zlakol 🤣 Na riedkych by to asi bolo vidiet

bellaa3007
18. nov 2024

Ja som nosila ked som bola mladsia clip in. Vyhovovalo mi, to a ked som mala vyžehlené vlasy dlhe blond mi to nikto nespoznal.
Teraz som si dala zahustiť predky, ale hroza. Vkuse mi bolo spoje vidno, cop mi nešiel spraviť bez toho aby mi videli kruzky.
Hrozne mi to vadilo. Možno tým, že to bolo len vpredu na zarovnanie dlžok. Keby to mam na celej hlave asi ma porazi

nyusika
18. nov 2024

@mamamasama presne, ked ma ide niekto chytit za hlavu, des a panika 😀 😀

michaela329
18. nov 2024

Švagriná si dávala, tiež má jemné rovné vlasy - vždy to bolo vidno, hlavne ak nestihala ráno žehliť. Teraz však radšej investuje do dobrého strihu a farbenia, má mikádo po plecia a vyzerá to super.

mareen1
18. nov 2024

Ja mam tiez uz 4.rok Tape in pásky. Ale len zahustujem. Dlzku mam rovnaku ako moje vlasy. Ja som velmi spokojna. Nosim vacsinou vyssie vycesany cop a nic nie je vidieť. Dlhsie sme ale s kadernickou hladali spravnu poziciu pasok, aby mi nevykukali a tiež farbu sme prispôsobovali, aby to bolo pekne jednotne.

sara07
18. nov 2024

nemusíš si dávat nadpajat
su momentálne aj také štipce alebo také štvrtčiapočky alebo taký pás na ktorom su vlasy a teda to nerozoznáš aj ked sa na to pozeráš
skus pohladat na instagrame je tam toho dost, videa , a sama vidíš ako to zahusti aj že to nevidno

autor
18. nov 2024

@nyusika pekné vlasy🙂 tiež by som chcela rozhodne jeidne pásky. Takže to nie je náročné na údržbu? A po dvoch mesiacoch je vidieť na hlave ako to odrasta?

autor
18. nov 2024

Copy nenosím takže to mi nevadí

autor
18. nov 2024

@mareen1 ako dlho ti pásky vydržia? A keď ideš posúvať tak je to vtedy už vidieť?

laurita285
18. nov 2024

Mám predĺžené a dám ruku do ohňa že to nevidieť. Ja sama neviem ktoré vlasy sú ktoré :D

viktoriaandrascik
18. nov 2024

Ja mám predĺžené metódou našívania, prepájam raz za 2 mesiace, cop nie je problém spraviť, ruské vlasy mi vydržia približne 3 roky

petracandle
18. nov 2024

@nyusika veľmi pekné 👍🏻 vôbec nie je vidno, že sú predĺžené, ako to docielili? 😃 ja mam svoje dlhé a husté, ale zo zaujímavosti. A vyzerajú takto super aj keď ich nemáš vyžehlené/vyfúkané?

petracandle
18. nov 2024

@viktoriaandrascik na tvojich naopak extrémne vidno, že sú predĺžené - taká hustá deka. Aj mihalnice

viktoriaandrascik
18. nov 2024

@petracandle ja som nikde nenapísala že som chcela prirodzený vzhľad 🙂

nyusika
18. nov 2024

@anonym
je to extremne nenarocne na udrzbu, vyrastanie vidiet nie je, ale citis to, nie je to uz take komfortne, ako ked su cerstvo napojene.

@petracandle
ano, vyzeraju aj tak v pohode, pretoze nemam rozdiel v dlzke a tie pricesky su rovnakej kvality, ako moje, take velmi velmi mierne zvlnene, nie su rovne.

Umycam ich raz tyzdenne, lebo strasne dlho sa susia, medzi dvoma uyvaniami pouzivam stedro suchy sampon 😀
po umyti ich zehlickou natozim, ale len na take extra velke vlny - v albume mam asi aj nejake fotky, pozri sa

petracandle
18. nov 2024

@viktoriaandrascik to je pravda, v tom prípade super. Síce nepôsobia prirodzene ale spravené sú kvalitné a nevidno prechody

mareen1
18. nov 2024

Ja si ich davam posuvat približne raz za 6 tyzdnov. Ale to je hlavne preto, lebo si davam dofarbovat odrasty. Ale dlhsie ako dva mesiace by to uz nevyzeralo pekne podľa mňa.

dada2703
18. nov 2024

@viktoriaandrascik tam máš aj niake pliešky na ktorých sa to robí?

viktoriaandrascik
19. nov 2024

@dada2703 myslíš na čom sú vlasy našité? z microringov sa spraví taká cestička a do toho sa našíva vlasový pás

https://www.youtube.com/watch?v=dN5CeeX6XpU
nyusika
19. nov 2024

@viktoriaandrascik prisla som len po cast, kde jej spravila uuuplne krivu cesticku 😀

ved tie vlasky mimo cesticky ju usia po ansiti dobre sticovat 😀

dada2703
19. nov 2024

@nyusika a takto prekrásne to vyzerá po odrasteni 🫣🫣🫣

dada2703
19. nov 2024

@nyusika 🫣🫣🫣 toto robil salon v BA 🫣🫣😀

viktoriaandrascik
19. nov 2024

@nyusika To som poslala len ako ukážku tejto metódy 😂 nepozerala som to celé, samozrejme všetky metódy sa dajú robiť kvalitne ale aj dobabrať 🙂

nyusika
19. nov 2024

@dada2703 podla mojej vlaskarky najhorsia metoda - taha to, najviac je to vidiet, nespravis si cop, ani nic ine a to velmi nici vlasy

dada2703
19. nov 2024

@nyusika áno aj ja som sa včera pýtala mojej a ma ten istý názor

autor
19. nov 2024

@viktoriaandrascik mne sa tvoje vlasy veľmi páčia. Sú husté a dlhé ale starať by sa mi o to nechcelo:D