Mám mastne vyzerajuce vlasy a to aj po umytí.
Začala som používať oleje na vlasy a od vtedy mám aj po umytí také divné vlasy ako mastné.
Umývam šampónom 2x a plus kondicionér alebo masku na vlasy dávam.
🙄
A načo ti je ten kondicionér a maska po každom umytí a ešte aj olej na to drbnes,veď to by žiadne vlasy nezvládli
Skus sa vratit na par tyzdnov k jednoduchosti. Iba sampon 2x, nie horuca voda, nie prilis caste umyvanie a teraz v lete mozes vlasy nechat po osuseni uterakom prirodzene doschnut (bez fenu).
@guudy už som aj prestala, pár dní to nepoužívam. No aj včera umyté a vyzerá to ako týždeň neumyte už dnes.
Musím umývať každý deň, lebo to by bolo hrozne tak ísť do práce
@minenkak najskôr dám olej, nechám pôsobiť aspoň 30 min a potom umyjem 2x a buď kondicionér ( na rozcesanie) alebo masku ( tak 1/2x do týždňa
@madeincssr musím sušiť a umývať skoro každý deň a nie veľmi horúcou vodou
aký šampón používaš ?
Naco davas olej pri kazdom umyvani? Ja davam olej raz za 2 tyzdne cca... Umyvam kazde 2-3 dni, 2 krat samponom, kondicioner.. maska sa nema pouzivat pri kazdom umyvani, ved mas kondicioner. Neskutocne vlady zatazujes.. a pouzivaj vlaznu vodu, skor studensiu. Po umyti rozcesavam mokre. Nechavam preschnut na volno, ked preschnu dofukam fenom.
No a máme víťaza. Začni používať šampóny bez bordelu - bez silikónov, sulfatov a parabenov
@janai1 a to sú aké?
Skus dixi, napr zihlavovy, ja si nim umyvam vlasy ked som u mamy a jednoznacne ich odmasti viac ako tie "znackove" sampony. Na dlhsie pouzivanie to nie je (aspon pre mna nie), ale tebe by to mohlo teraz pomoct, ich "odmastit".
K18, Malibu C, Beaver napr.
Nájdeš ich veľa
Autorka, pouzivas zle pripravky ma vlasy, ako ti uz napisali dievcata nado mnou …
Si v začarovanom kruhu, vlasy keď každý deň umyjes, tak sa ti toho mazu tvorí veľa, pretože ty ho každý deň zas a znova odstranujes. Skús umývať 2x do týždňa, musíš vydržať prechodné obdobie, kým sa ti dá všetko do poriadku, to môže trvať aj niekoľko týždňov. A skús si kúpiť šetrnejšie prípravky bez SLS a pod. Masky a olej by som vynechala aspoň mesiac. Alebo skús prírodné veci, no poo metódu.
zalezi mozno aj od toho ake oleje pouzivas. a teda mala by si pouzit peeling na pokozku hlavy a cistiaci sampon. jeden tyzden pouzijem cistiaci sampon, jeden tyzden peeling.
@janai1 v živote som o nich nepočula 😂👍
@pralinka25 mám na rast vlasov a jeden mám rozmarinovy
@akvi ale jednoducho nemôžem ísť do práce s mastnými vlasmi 😭
Mne tiež rýchlo mastnejú vlasy, oleje by som vyradila úplne lebo to veľmi zhoršuje mastenie vlasov.
Kondicionér si nedávaj na celé vlasy len na konce.
Veď sprav si taký účes, že sa to bude dať prežiť, nie rozpustené, dá sa to určite vymyslieť. Alebo aspoň cez víkend nechaj oddýchnuť. Keď umyjes štvrtok večer, tak vydrz piatok, sobotu, nedeľu a umy v pondelok ráno. Proste potrebuješ predĺžiť interval.
@estellas super vedieť, ja som dávala aj na korienky. 🤦🏻♀️
@akvi nemám nikdy rozpustené, vždy v cope či v sponke alebo stipec. Áno cez víkend neumyvam, teda piatok, sobota, v nedeľu už umývam, ráno nemám na to čas.
Inak docitala som, to aky olej si davas 30min na vlasy, ved oleje na vlasy su par kvapiek vpije sa do dlzky a koncekov a roztriet aspin 2cm od korienkov, ziadne zabaly.
Ja som pocas "logdaunu" zistil, ze sampony sa precenuju. 🙂
@eeffka robia sa aj olejove zabaly.
No tak prestan davat oleje, nie?😁