Baby, prosím poraďte mi. Potrebujem šampón, kondicioner, kúru, čokoľvek 😄 mám mastné korienky (pekne vydržia max 2dni po umytí) a veľmi suché konce, vlasy mám dlhé asi 15cm nad zadok. Dajte tipy na produkty, cena je nepodstatná 🙂 ďakujem
a či sú rovné alebo vlnité alebo kučeravé
Rovné ako pravítko a žiadne extra objem, mám peeling na pokožku hlavy, šampón a kondicioner momentálne Dream long ale používala som už od dixi po olaplex všetko, po vysušení používam arganovy olej
peeling nie mechanický ale chemický. sušiť fénom. olej iba do končekov. trichologické vyšetrenie...
Sama si i dala odpoveď. Používaš drogeriove produkty ktoré sú plné silikónov takých ktoré su nezmyvateľne, a z dlhodobého hľadiska robia na vlasoch nánosy čo presne spôsobuje to čo píšeš korienky mastné pretože vlasová pokožka je zanesena a dĺžky suché pretože nánosy na nich nepúšťajú do dĺžok žiadne aktívne látky (plus tieto drogeriove tých aktívnych látok ani moc nemajú )
@konikmodry111 ktore mydlo prosim ta?
@nika_val hej a preto pýtam radu. Mala som x krát produkty aj od kaderníčky a ani pri dlhodobom používaní žiadne zmeny 🙂
objednaj sa na trichologiu
Mne 2 dní po umytí pripadá skvelé. Ako často si umývaš?
Skús pozrieť na instagrame: tipy_od_sabi
Vlasy treba najskôr vyčistiť od tých nánosov, na to sú dve varianty: kúra u kaderníčky alebo domáce čistenie
Na doma sú na to špeciálne šampóny ktoré dokážu dať dole tie nánosy. A až keď budú vlasy čisté tak prejsť na kozmetiku bez silikónov a vybrať podľa typu vlasov ( farbené, odfarbene,..)
Ak ťa zaujíma ten postup na to čistenie napíšem ti kľudne
Potom aby som to upresnila, ja nič nepredávam neponúkam ani nič podobné
Tu na MK veľa píšem o starostlivosti o vlasy (hlavne skupine) mám na to kurz a pomerne veľkú záľubu tak sa v tom niečo málo aj význam.
Ahojte.. Vyskúšaj, vždy samponovat vlasy 2 x ak to tak nerobíš.. A kamoške som odporučila tuhý šampón s kobylim mliekom a pomohlo 🙂
Možno to bude odpoveď od veci, ale prestala som riešiť či si vlasy umývam každý 2 či 3 deň...ja si vlasy umývam každý večer . Nebudem 2-3 dní trpieť s pocitom mastnoty . Uprednostňujem šampóny bez silikónov napr.Dm ich má dosť a cenovo veľmi výhodne. Striedam ich.. Vyhovujú mojim vlasom . Mám husté blond vlnité po lopatky. Občas si dám aj hoc aký iný šampón trebárs hore spomínaný Elseve s olejmi.
2-3 roky som Pouzivala aj tuhé šampóny na mastné vlasy ale hrozne som si ich vysušila boli ako slama. Takže pre mňa už nie.
@konikmodry111 keď robíš v kuchyni neviem si predstaviť neumyvat vlasy 3 dní okrem mastnoty vlasy sajú všetky pachy z kuchyne ..
Na Www.nirvel.sk pozrite tieto: šampón Purificante čistiaci pre mastné vlasy, a na suché konce masku Xpress alebo Basicare Dry hair + Biphase dvojfazove kondicionéry nezmývateľné
nenapísala si ako vlasy ošetruješ teraz ...