Mastné korienky a suché konce

6. sep 2024

Baby, prosím poraďte mi. Potrebujem šampón, kondicioner, kúru, čokoľvek 😄 mám mastné korienky (pekne vydržia max 2dni po umytí) a veľmi suché konce, vlasy mám dlhé asi 15cm nad zadok. Dajte tipy na produkty, cena je nepodstatná 🙂 ďakujem

biba_18
6. sep 2024

nenapísala si ako vlasy ošetruješ teraz ...

biba_18
6. sep 2024

a či sú rovné alebo vlnité alebo kučeravé

autor
6. sep 2024

Rovné ako pravítko a žiadne extra objem, mám peeling na pokožku hlavy, šampón a kondicioner momentálne Dream long ale používala som už od dixi po olaplex všetko, po vysušení používam arganovy olej

konikmodry111
6. sep 2024

Ja mám ten istý problém, a ešte k tomu robim v kuchyni kde je extrém teplo a ,,mastno,, 😅 dlho mi pomáhal tento Elseve, ale prešla som na zihlavove mydlo na vlasy a držia sa nemastne rekordne 3dni 😅

biba_18
6. sep 2024

peeling nie mechanický ale chemický. sušiť fénom. olej iba do končekov. trichologické vyšetrenie...

nika_val
6. sep 2024

Sama si i dala odpoveď. Používaš drogeriove produkty ktoré sú plné silikónov takých ktoré su nezmyvateľne, a z dlhodobého hľadiska robia na vlasoch nánosy čo presne spôsobuje to čo píšeš korienky mastné pretože vlasová pokožka je zanesena a dĺžky suché pretože nánosy na nich nepúšťajú do dĺžok žiadne aktívne látky (plus tieto drogeriove tých aktívnych látok ani moc nemajú )

mrkvicka060
6. sep 2024

@konikmodry111 ktore mydlo prosim ta?

autor
6. sep 2024

@nika_val hej a preto pýtam radu. Mala som x krát produkty aj od kaderníčky a ani pri dlhodobom používaní žiadne zmeny 🙂

biba_18
6. sep 2024

objednaj sa na trichologiu

thereisabear
6. sep 2024

Mne 2 dní po umytí pripadá skvelé. Ako často si umývaš?

lucia23529
6. sep 2024

Skús pozrieť na instagrame: tipy_od_sabi

nika_val
6. sep 2024

Vlasy treba najskôr vyčistiť od tých nánosov, na to sú dve varianty: kúra u kaderníčky alebo domáce čistenie
Na doma sú na to špeciálne šampóny ktoré dokážu dať dole tie nánosy. A až keď budú vlasy čisté tak prejsť na kozmetiku bez silikónov a vybrať podľa typu vlasov ( farbené, odfarbene,..)
Ak ťa zaujíma ten postup na to čistenie napíšem ti kľudne
Potom aby som to upresnila, ja nič nepredávam neponúkam ani nič podobné
Tu na MK veľa píšem o starostlivosti o vlasy (hlavne skupine) mám na to kurz a pomerne veľkú záľubu tak sa v tom niečo málo aj význam.

michaela7258
7. sep 2024

Ahojte.. Vyskúšaj, vždy samponovat vlasy 2 x ak to tak nerobíš.. A kamoške som odporučila tuhý šampón s kobylim mliekom a pomohlo 🙂

apolka77
7. sep 2024

Možno to bude odpoveď od veci, ale prestala som riešiť či si vlasy umývam každý 2 či 3 deň...ja si vlasy umývam každý večer . Nebudem 2-3 dní trpieť s pocitom mastnoty . Uprednostňujem šampóny bez silikónov napr.Dm ich má dosť a cenovo veľmi výhodne. Striedam ich.. Vyhovujú mojim vlasom . Mám husté blond vlnité po lopatky. Občas si dám aj hoc aký iný šampón trebárs hore spomínaný Elseve s olejmi.
2-3 roky som Pouzivala aj tuhé šampóny na mastné vlasy ale hrozne som si ich vysušila boli ako slama. Takže pre mňa už nie.

apolka77
7. sep 2024

@konikmodry111 keď robíš v kuchyni neviem si predstaviť neumyvat vlasy 3 dní okrem mastnoty vlasy sajú všetky pachy z kuchyne ..

apolka77
7. sep 2024

Toto sú moji favoriti momentálne

claudaia
23. sep 2024

Na Www.nirvel.sk pozrite tieto: šampón Purificante čistiaci pre mastné vlasy, a na suché konce masku Xpress alebo Basicare Dry hair + Biphase dvojfazove kondicionéry nezmývateľné