Ahojte ženy. Vedeli by ste mi poradiť maskaru, ktorá sa da zmyť (aj keď iba čiastočne) iba s čistou (teplou) vodou a nepotrebujem k tomu žiadne odličovače? Myslím tak, že mi po zmytí neostanú fľaky pod očami ako pande. Ďakujem za rady
To sa podľa mňa moc nedá to by si musela mať tej spiraly malo
To čo popisuješ sú takzvané tubing masakry na trhu je ich dosť ja mám rada od Clinic, Lancome, Hourglass
Missha 4D ide velmi lahko vodou
Aj Loreal Lash Paradise
A preco chces iba taku?
Ak koli chemii v odlicovaci,
ja napr.sa odlicujem olivovym olejom,miceralnou vodou.
Ale ja pouzivam len natur kozmetik,takze pokojne aj ten odlicovac na prirodnej baze..
Na zaver sa umyjem mydlom..
Sensai 38•C
https://www.hebe.com/sk/catrice-riasenka-9-ml-0...
Táto, catrice Easy on/easy off
Tubing špirály musiš hladať
Ja používam Loreal Million Lashes, zotieram ich vlhčenou utierkou (99% čistej vody z DM) a žiadne "monokle" nemám...po zotretí len umyjem vodou čistou a paráda...
Na odlicenie ti staci modra Indulona. Nemusis pouzivat ziadne une chemikalie. Tiez som mala milion odlicovadiel, aj tzv sensitive a stipali ma oci. Pouzivam Indulonu a super.
Clinique Lash Power
@ssimusska ja mám tiež túto ale v čiernom obale a ty kokso toto odlíčiť je boj 😁
Odličujem dvojfázovým odličovačom, potom ešte oči prebehnem aj čistiacim gélom čo si pleť čistím a na záver keď si opláchnem tvár aj tak stále sa mi niečo rozmaže pod očami 🙈🤦
Taká som naštvaná vtedy lebo je fakt dobrá tá maskara, veľmi pekne mihalnice mi robí ale to odlicovanie je veľké mínus
Ja používam z dermacolu na odlicenie aqua a to v sprche si viem tiež a nič lepšie zatiaľ neodlicilo a nestíha z toho oči
Clinique Lash Power™ Mascara Long-Wearing Formula - táto má nejakú tepelnú technológiu a funguje. Vždy mi išla odlíčiť teplou vodou úplne v pohode
Jednoznacne topka!