Maskara, ktorá sa da zmyť čistou teplou vodou

5. okt 2024

Ahojte ženy. Vedeli by ste mi poradiť maskaru, ktorá sa da zmyť (aj keď iba čiastočne) iba s čistou (teplou) vodou a nepotrebujem k tomu žiadne odličovače? Myslím tak, že mi po zmytí neostanú fľaky pod očami ako pande. Ďakujem za rady

labkosuch
5. okt 2024

Jednoznacne topka!

emmli
5. okt 2024

To sa podľa mňa moc nedá to by si musela mať tej spiraly malo

lauriik
5. okt 2024

@labkosuch ja tuto konkretnu neviem odmalovat ani odlicovacom 🤦🏼‍♀️

labkosuch
5. okt 2024

@lauriik mne staci voda 🤷‍♀️

martanagy
5. okt 2024

To čo popisuješ sú takzvané tubing masakry na trhu je ich dosť ja mám rada od Clinic, Lancome, Hourglass

mamalen
5. okt 2024

Missha 4D ide velmi lahko vodou

mamalen
5. okt 2024

Aj Loreal Lash Paradise

osky
5. okt 2024

A preco chces iba taku?
Ak koli chemii v odlicovaci,
ja napr.sa odlicujem olivovym olejom,miceralnou vodou.
Ale ja pouzivam len natur kozmetik,takze pokojne aj ten odlicovac na prirodnej baze..
Na zaver sa umyjem mydlom..

lenka098123
5. okt 2024

Sensai 38•C

ssimusska
5. okt 2024

@labkosuch presne túto mi poriadne nedá dole ani dvojfázové čistenie 😄

baboobchod
5. okt 2024
laurita285
5. okt 2024

Tubing špirály musiš hladať

mclissa
5. okt 2024

@lauriik akurat som chcela napisat. Ta drzi jak slak 😂

earlgrey
5. okt 2024

Ja používam Loreal Million Lashes, zotieram ich vlhčenou utierkou (99% čistej vody z DM) a žiadne "monokle" nemám...po zotretí len umyjem vodou čistou a paráda...

stanulienkat
5. okt 2024

Na odlicenie ti staci modra Indulona. Nemusis pouzivat ziadne une chemikalie. Tiez som mala milion odlicovadiel, aj tzv sensitive a stipali ma oci. Pouzivam Indulonu a super.

labkosuch
5. okt 2024

@ssimusska tak ja neviem asi ked si da clovek tonu nejde 🤷‍♀️ ja si davam malo nech su mihalnice cierne nejde mi o dosiahnutie umelych mihalnic

taisu
5. okt 2024

Clinique Lash Power

ssimusska
5. okt 2024

@labkosuch tonu si nedávam, mám prirodzene husté a dlhé. Tiež si dávam trochu🙂 No asi by som ju neodporúčala ako niečo čo autorka hľadá 😀

nika_val
5. okt 2024

@ssimusska ja mám tiež túto ale v čiernom obale a ty kokso toto odlíčiť je boj 😁
Odličujem dvojfázovým odličovačom, potom ešte oči prebehnem aj čistiacim gélom čo si pleť čistím a na záver keď si opláchnem tvár aj tak stále sa mi niečo rozmaže pod očami 🙈🤦
Taká som naštvaná vtedy lebo je fakt dobrá tá maskara, veľmi pekne mihalnice mi robí ale to odlicovanie je veľké mínus

dididudu
5. okt 2024

@lauriik presne toto je najhoršia špirála normálne mi padali mihalnice ako som sa to snažila dať odlicovacom dole nešlo to absolútne

nika_val
5. okt 2024

@dididudu mne sa koľko krát stalo že som si myslela ako fajn som si ju odlíčila a ráno som sa zobudila umyla tvár vodou a bola zo mňa panda 🐼😁

ronie338
5. okt 2024

Ja používam z dermacolu na odlicenie aqua a to v sprche si viem tiež a nič lepšie zatiaľ neodlicilo a nestíha z toho oči

humeyra
5. okt 2024

Clinique Lash Power™ Mascara Long-Wearing Formula - táto má nejakú tepelnú technológiu a funguje. Vždy mi išla odlíčiť teplou vodou úplne v pohode