Maskara bez otláčania

24. sep 2023

Prosim, viete mi poradit maskaru na riasy, ktora sa vam nikdy neotlaci? Mam dlhsie riasy a asi preto, ze mam mastnejsiu plet a oci hlboko posadene, sa mi casto otlaci farba na horne alebo spodne viecko. Je jedno,ci zahustujuca alebo predlzujuca, ide mi len o trvacnost.

miamia04
24. sep 2023

Kedysi som používala Maybelline, neotláčala sa, či je stále taká dobrá, neviem.

zenulkaaa
24. sep 2023

Dermacol Ultratech nikdy sa mi neotlaci
Ale napr aj Maybelline Sky High je super

veselo_neveselo
24. sep 2023

Mozno vodrodolna bude trochu lepsie na tom. Ale skus si na ocne viecko naniest makeupovu bazu, spravi sa tam bariera a nebude tvoja (mastnejsia) plet rozpustat tu maskaru pri dotyku mihalnic 🙂

112modroocka
24. sep 2023

MaxFactor 2000 Calorie. Ja mam mastne viecko a otlacaju sa mi vsetky okrem tejto.

riskoh
24. sep 2023

Lancome hypnose drama

kika86
24. sep 2023

Lancome Monsieur big - neotlačí sa, krásne predĺži mihalnice. Vydrží celý deň

jana0215
24. sep 2023

Mne sa otláčala každá maskara aj linka na oči, kým som nezačala používať bázu na viečka. Bázu mám z Pupa, už ju používam strašne dlho. Dám si ju aj keď si nedávam tiene, vôbec to nevyzerá divne, dokonca mi trochu aj kruhy zjemní. 🙂

autor
24. sep 2023

Dakujem dievcata.vyskusam kupit aj bazu a aj niektoru z tu spomenutych spiral.

rebrambora
24. sep 2023

Uz rooooky pouzivam vodeodolne. Jednoducho idem so drogerky a vyberiem si podla stetceka, ale vodeodolnu. Odlicuje sa to v pohode, kvalitnu mihalnic to neovplyvnilo.

veselo_neveselo
24. sep 2023

Skus najprv len tu bazu, podla mna ti to problem vyriesi a usetris za novu maskaru ;)

bets
24. sep 2023

Ja si myslím, že je to mastnou pokožkou. Mne sa otlaci len vodeodolna v lete, keď si viac natieram tvar. Inak žiadna.