Prosim, viete mi poradit maskaru na riasy, ktora sa vam nikdy neotlaci? Mam dlhsie riasy a asi preto, ze mam mastnejsiu plet a oci hlboko posadene, sa mi casto otlaci farba na horne alebo spodne viecko. Je jedno,ci zahustujuca alebo predlzujuca, ide mi len o trvacnost.
Dermacol Ultratech nikdy sa mi neotlaci
Ale napr aj Maybelline Sky High je super
Mozno vodrodolna bude trochu lepsie na tom. Ale skus si na ocne viecko naniest makeupovu bazu, spravi sa tam bariera a nebude tvoja (mastnejsia) plet rozpustat tu maskaru pri dotyku mihalnic 🙂
MaxFactor 2000 Calorie. Ja mam mastne viecko a otlacaju sa mi vsetky okrem tejto.
Lancome hypnose drama
Lancome Monsieur big - neotlačí sa, krásne predĺži mihalnice. Vydrží celý deň
Mne sa otláčala každá maskara aj linka na oči, kým som nezačala používať bázu na viečka. Bázu mám z Pupa, už ju používam strašne dlho. Dám si ju aj keď si nedávam tiene, vôbec to nevyzerá divne, dokonca mi trochu aj kruhy zjemní. 🙂
Dakujem dievcata.vyskusam kupit aj bazu a aj niektoru z tu spomenutych spiral.
Uz rooooky pouzivam vodeodolne. Jednoducho idem so drogerky a vyberiem si podla stetceka, ale vodeodolnu. Odlicuje sa to v pohode, kvalitnu mihalnic to neovplyvnilo.
Skus najprv len tu bazu, podla mna ti to problem vyriesi a usetris za novu maskaru ;)
Ja si myslím, že je to mastnou pokožkou. Mne sa otlaci len vodeodolna v lete, keď si viac natieram tvar. Inak žiadna.
Kedysi som používala Maybelline, neotláčala sa, či je stále taká dobrá, neviem.