Maskara a púder

15. nov 2023

Ahoj dievčatá, mám dve otázky
Pred neviem kedy bol veľký trend sky high maskara. Ja som si ju kúpila až teraz, začala som sa líčiť až teraz troska viac. Ale príde mi, že to nič také ako ma nerobí. Používam ju zle? A aky je rozdiel medzi ružovou a čiernou?
Kúpila som si puder, doteraz som používala biely matný transparentný. Tento je ako môj odtieň pleti ale je kremovy. Požíva sa tiež so štetcom takýto typ pudru? Pripadne máte typ na puder?
Ďakujem

jakkubova
16. nov 2023

Nemusíš ju používať zle, možno ti len nesadla. Ak chceš maskaru od značky Maybelline, tak stávka na istotu od nich je tá v žltom obale.
A púder transparentný aj zafarbený môžeš normálne používať so štetcom. Ja striedam transparentný od Catrice alebo od Dermacolu tej najsvetlejší odtieň a nejaký extra rozdiel v tom nevidím.
Pri dekoratívnej kozmetike proste musíš skúšať, čo ti bude vyhovovať. Popozeraj si na nete aj recenzie ku konkrétnemu produktu, to tiež pomáha pri výbere.

pandeia
16. nov 2023

Sky high maskara nerobila ani mne nic extra. Ja som spokojna s tou zltou Colossal, ta mi urobi efekt, aky sa mi paci. Treba len vyskusat proste.

autor
16. nov 2023

@jakkubova a keď je puder krémovy tiež štetec? Ďakujem

jakkubova
17. nov 2023

Môžeš naniesť normálne prstami, mne sa to najviac osvedčilo. AJ kožná doktorka mi hovorila, že krémové produkty je najlepšie nanášať prstami, samozrejme čistými. 🙂