Ahojte dlhé roky si robím nechty sama doma. Nechty mám rada dlhé no moje nie sú také pevne aby sa v určitej dĺžke nelamali. Začína mi to akosi liesť na nervy cele to lakovanie pilnikovanie a rozmýšľam nad nechtami v salóne. Oplatí sa to? Všetky kamošky si to chvália že majú pokoj, vravia že zničené ich nemajú, no akosi sa mi tomu nechce veriť.
Ak, tak chod na japonsku manikuru. Sice si po nej nemas nechty lakovat, ale spevni ich to a vyzeraju dobre, a ked je to dobre urobene, odrastanie takmer nevidiet, lebo prechod pri lozku je plynuly.
@n3la Určite by som išla na nechty k manikérke. Samozrejme pozri si prácu na internete. Fotky prezradia veľa a osobne by som začala s gellakom (sama ho nosím roky). Dobre spravené nechty sú prirodzené, niesú hrubé, krivé ani hrboľaté a vydržia cca 4 týždne. Osobne by som zvolila manikérku Slovenku, Číňanky používajú lacné materiály ktoré sú silné alergény a veľmi prebrusujú nechty. Kľudne pridaj v akom meste hľadáš nechtárku, nechtom sa venujem niekoľko rokov a môžem ti nejakú pozrieť. 😊
@n3la Nie, nesla by som do salonu..radsej si ostrihaj nakratko, ako tie hrube neesteticke vrstvy na nechtoch..ja pouzivam laky, ktore vydrzia tyzden..takze to nie je az taka tragedia venovat nechtom 1/2h do tyzdna..na nechty do salona sa chodi cca kazde 3 tyzdne, ked lak nevzhladne odradtie od lozka..