Ahojte, poslednú dobu som si začala v letných mesiacoch holiť nohy ráno. Keď si nohy oholím napr. v pondelok ráno, pocit úplne hladkých nôh mám celý deň a v utorok si tiež kľudne môžem dať šaty alebo kraťasy. V stredu už radšej volím dlhé rifle alebo legíny.
Keď si to prebehnem žiletkou v nedeľu večer, pondelok je to ešte fajn ale v utorok už cítim, že jemne pichám a nie je to až tak príjemné. Všade čítam, že pre pokožku je lepšie holiť sa večer a navyše večer nemusím bojovať s ranným vstávaním a mám dosť času. Väčšinu dní z roka sa aj tak ráno neholím, keďže je chladno a nemám na sebe sukňu alebo kraťasy.
U vás je to ako, lepšie je holiť nohy v lete ráno alebo večer? Ďakujem ak poradíte.
Tak to ti ticho závidím lebo ja si oholim nohy vždy ráno a ešte v ten deň poobede už mi vidno strnisko. Také, že na druhý deň ráno by som sa neoholila a dala si niečo krátke, nehrozí 😅
Skus v noci😂
Ach 🤣
Ja vzdy pockam na spln , to mi staci 👌
@taynee ja si holim vsetko ako chlap, aj nohy, aj rit, aj vajka, aj hrud. Aj pazuchy. Respektive najma pazuchy, lebo asi nič horsie ako chlpate pazuchy na svete neexistuje 😅
Oblikam, vytrhanim a mám pár týždňov pokoj,občas tých pár chlpov oholim
@thirstymonk netreba detaily 🫣😄
A prečo nohy? Si cyklista?
Zeny, to vas bavi kazdy den s tou ziletkou? Nehovoriac o strate casu. Vsak vyskusajte epilator.
@ivik4 stačí vydržať párkrat a potom už v pohode aj počas spánku. Teda na nohách aspoň.
@nelca84 môžem potvrdiť, tiež som na tom tak.
Podla toho ako to tebe vyhovuje. S cerstvo oholenym telom by sa nemalo ist na slnko, lebo je podrazdena koza. Moja kamoska sa cerstvo oholila a potom mala vyrazky a flaky na nohach. Odvtedy si davam pozor, aby som mala nejaky odstup medzi holenim a slnenim.
@cimage Neviem čo majú baby proti žiletkám. Žiletky sú super. Je to rýchle, odstránia aj odumretú kožu. Nohy po nej vyzerajú pekne a krém príjemne vonia. Slnko asi vadí ale ráno našťastie svieti slabo. Skôr či nevadí sedenie a vstávanie zo stoličky. Aj keď pracujem v kancelárií, tak často vstávam. Tým, že si holím celé nohy z predu od členkov cez stehná a väčšinou aj intínmnu časť oholím a nechám väčšinou len hrubší pásik. Zo zadu tiež musím holiť aj stehná a žiletkou končím až pod úrovňou zadku. Skôr či drobný pohyb v práci nevadí.
Nohy si vecer lebo do rana sa mi pokozka ukludni... Ked sa oholim rano a cez den sa spotim, tak ma to zacne vsetko stipat, skriabat a urobia sa mi cervene bodky...
@demodun nie nohy. Vsetko si holim. A preco? Lebo sa tak citim lepsie. Ja som orangután, nie som ten typ, co ma pod pazuchou dva chlpy, na vajkach tri a na hrudi jeden. Kebyze hej, tak sa neholim. Lenze ja som chlapc taky, ze na mne za beznych okolnosti ani kozu nevidno. Badi mi to, hnus sa mi to. Nevidim na tom nic zle. Je mi to prijemnejsie aj v lete aj v zime.
A ked uz sme pri tom, ma to nezanedbatelnu vyhodu aj pri sulozeni. Sex na hladko je asi miliardukrat lepsi ako s chlpatym pindurom. To je fakt, ktory proste mozem povedat na zaklade vlastnych skusenosti
@taynee preco nie? Vsetko normalne, aj uplne okolo ritnej dierky, ale to mi odporučil aj chirurg, lebo som mal sinus pilonidalis.
@taynee nastastie nejake tvoje pochybnosti ma vobec nezaujimaju 🤪
Používam depilator, dlhé roky, vydrží 3 týždne, chĺpky časom rednu.a hlavne nie sú také hrubé ako po holení.
@thirstymonk 🤣🤣🤣🤣
Ďakujem za obsiahlu odpoveď, pýtala som sa len na nohy 🫣😄
No ale kvôli tvojej manželke sa teším, že si taký iniciatívny...
A smiem sa opýtať aký krém používaš po holení? Ja holim tiež každé ráno ale trápia má potom bodky na lýtkach .
@nelca84 mna by tiez porazilo, holit sa.
Baby mozem sa teraz realne spytat, to Vy ste sa ako dlho holili ? Ked pisete ze je to nadlho ci jak. Vsak ja som oholena tak za 5 a pol minuty max , raz za 3 dni a som uplne hladka .
Tak normalne som prekvapena ako to holenie prehanate , teda aspon ja to vobec tak drasticky nepoznam zeby ma to obtazovalo,preto sa pytam . Na druhu stranu mam velmi dobru pokozku, nikdy som nepoznala ziadne zacervenania a podobne . Pre mna je to najrychlejsie a najpohodlnejsie
Ja furt vecer kazdu sobotu cele telo. Ale som chlap a tak sa to u mna az tak detailne neriesi. 😅