prosím o radu, názor, ja som s tým v pohode mam 47 rokov,šedivé vlasy áno alebo nie? už má to nebaví si stále farbiť každé 4 týždne
@dadulkasch áno kľudne si tak nechaj 🙂 veď niektoré ženy si naschval farbia na bielo alebo sivo a je to moderné 😀 keď si vlasy pekne upravíš, zvolíš vhodný strih, tak to bude fajn. 🙂
@dadulkasch ja by som išla do strieborná s ružovým nádychom, a taky kratsi strih
@dadulkasch myslim ze ti tu aj tak napiseme kazda svoje subjektivne pocity a kazda inak🙈. Urob ako tebe vyhovuje a ako sa tebe paci.
@dadulkasch napríklad takéto trendy- máš peknú tvar výraznú a toto by ti išlo podla mňa + k pleti vhodný podtón farby- ružová, sivá, do fialová, modrá- máš toho habadej . Ide o to ci sa cítiš na takéto zmeny
Svedci Vam ta seda...co blond taka nejaka nie uplne svetla...aby nebolo treba odrasty farbit kazde 2 tyzfne.Odtien by som primeriavala k tvari u kadernicky.Je ich vela.
@elizabeth88
@dadulkasch áno, vyrásť a jemne zafarbiť na blond, alebo orieškovú.Nie šediny, ale jemnú farbu.alebo nechať šediny a do toho raz za čas tmavšie pramienky melír skúsim nájsť obrazok
@0silvia0 krásne vlasy aj farba
@dadulkasch
@luccija tak to chcem
@dadulkasch raz aj ja🙂
@0silvia0 sranda ľudia si roky vizualizuju ľudí podľa nicku neviem prečo vždy som si myslela, že máš tmavé vlasy ako Pocahontas to, že máš dlhé si písala.A aké máš svoje originál?
Boze len nie sedivu farbu, cervenu a nadychy fialkovej ala 80 rocna babka, zvolila by som peknu jemnu slabohnedu, ako nic v zlom ale 47 rokov, tak podla fotky by som pridala + 15 rokov a to vsetko robia vlasy a jemny makeup by to chcelo, snad raz za 4 tyzdne si hodit na kratke vlasy farbu nieje problem,
Neviem, mne sa tá šedivá nepáči ani na mladej ani na staršej...ja pokiaľ budem vladat sa budem farbiť na svetlú hnedú
Aj šediny sa dajú nosiť s graciou. Lepšie decentne na tónované šediny ako šedivé odrasty navrch hlavy. To naozaj mladistvo nevyzerá. Radšej priznať sediny
vraj plati, ze len silne zeny dokazu prezentovat svoje sediny so zdvihnutou hlavou a graciou 🙂
@dadulkasch podla mna sedive vlasy zostarsuju. Ja mam 48 a farbim sama doma hennou. Podla mna mas este cas nechat na prirodno.