Mám šedivé vlasy?

dadulkasch
29. máj 2022

prosím o radu, názor, ja som s tým v pohode mam 47 rokov,šedivé vlasy áno alebo nie? už má to nebaví si stále farbiť každé 4 týždne

0silvia0
29. máj 2022

@dadulkasch podla mna sedive vlasy zostarsuju. Ja mam 48 a farbim sama doma hennou. Podla mna mas este cas nechat na prirodno.

54tinka54
29. máj 2022

@dadulkasch áno kľudne si tak nechaj 🙂 veď niektoré ženy si naschval farbia na bielo alebo sivo a je to moderné 😀 keď si vlasy pekne upravíš, zvolíš vhodný strih, tak to bude fajn. 🙂

katarinka89
29. máj 2022

@dadulkasch ja by som išla do strieborná s ružovým nádychom, a taky kratsi strih

0silvia0
29. máj 2022

@54tinka54 na sivo si vlasy farbia skor mladsie zeny, na nich to vyzera zaujimavo.

0silvia0
29. máj 2022

@dadulkasch myslim ze ti tu aj tak napiseme kazda svoje subjektivne pocity a kazda inak🙈. Urob ako tebe vyhovuje a ako sa tebe paci.

54tinka54
29. máj 2022

@0silvia0 ale veď ona nie je stará 🙂 a poznám aj elegantné dámy 50tničky, aj 60tničky ktoré si nechali svoje šedivé vlasy a pristane im to. 🙂

katarinka89
29. máj 2022
katarinka89
29. máj 2022

@dadulkasch napríklad takéto trendy- máš peknú tvar výraznú a toto by ti išlo podla mňa + k pleti vhodný podtón farby- ružová, sivá, do fialová, modrá- máš toho habadej . Ide o to ci sa cítiš na takéto zmeny

0silvia0
29. máj 2022

@54tinka54 ved na sestsesiatnicku sa mi to zda uz vhodny napad. Ale na 47 rocnu zenu este priskoro. Asi preto, ze som v jej veku a pripadam si este mlada na priznane sediny. Ale samozrejme kazdy ako sa citi...

elizabeth88
29. máj 2022

Svedci Vam ta seda...co blond taka nejaka nie uplne svetla...aby nebolo treba odrasty farbit kazde 2 tyzfne.Odtien by som primeriavala k tvari u kadernicky.Je ich vela.

merlinja
29. máj 2022

@0silvia0 chytá henna na šediny?

luccija
29. máj 2022

@elizabeth88
@dadulkasch áno, vyrásť a jemne zafarbiť na blond, alebo orieškovú.Nie šediny, ale jemnú farbu.alebo nechať šediny a do toho raz za čas tmavšie pramienky melír skúsim nájsť obrazok

0silvia0
29. máj 2022

@merlinja ano, cervena chyti. Ked chces hnedu, musis farbit dvojfazovo. Ale niekomu vraj chyti aj hneda na sediny. Mne nechyta, mam hrube vlasy, ja farbim cervenou hennou. Na foto vidno, ktore su sedive, su bledsie. Treba kliknut na foto.

luccija
29. máj 2022

@0silvia0 krásne vlasy aj farba
@dadulkasch

dadulkasch
autor
29. máj 2022

@luccija tak to chcem

0silvia0
29. máj 2022

@luccija dakujem😍

agatka111
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
luccija
29. máj 2022

@dadulkasch raz aj ja🙂
@0silvia0 sranda ľudia si roky vizualizuju ľudí podľa nicku neviem prečo vždy som si myslela, že máš tmavé vlasy ako Pocahontas to, že máš dlhé si písala.A aké máš svoje originál?

zuzubb007
29. máj 2022

Boze len nie sedivu farbu, cervenu a nadychy fialkovej ala 80 rocna babka, zvolila by som peknu jemnu slabohnedu, ako nic v zlom ale 47 rokov, tak podla fotky by som pridala + 15 rokov a to vsetko robia vlasy a jemny makeup by to chcelo, snad raz za 4 tyzdne si hodit na kratke vlasy farbu nieje problem,

luccija
29. máj 2022

@agatka111 keď ma šedivé, tak ma hneď odrasty a na takej tmavej to bude veľmi vidieť.
@zuzubb007 nie každý dá fotku prehnanú cez filtre a aplikácie.Mne sa páči, že išla s kožou na trh

0silvia0
29. máj 2022

@luccija ja mam uz polovicu vlasov sedivych, ale povodnu farbu mam taku strednohnedu nevyraznu. Preto uz desatrocia farbim hennou.

marcellka32
29. máj 2022

Neviem, mne sa tá šedivá nepáči ani na mladej ani na staršej...ja pokiaľ budem vladat sa budem farbiť na svetlú hnedú

zuzubb007
29. máj 2022

@luccija stale 1000x lepsie centimentrovy odrast ako sediva cela hlava a pridanie 20 rokov navyse

viestta
29. máj 2022

Aj šediny sa dajú nosiť s graciou. Lepšie decentne na tónované šediny ako šedivé odrasty navrch hlavy. To naozaj mladistvo nevyzerá. Radšej priznať sediny

merlinja
29. máj 2022

@0silvia0 červenú veľmi nechcem, mám svoje čierne a všetky farby z drogérky mi chytia na tmavo. Po henne mám lepšiu kvalitu vlasov, teda aspoň si to myslím :o) Pozriem to dvojfázové farbenie.

0silvia0
29. máj 2022

@merlinja dvojfazove farbenie je v skratke take, ze najprv zafarbis cervenou hennou a nasledne pouzijes farbu, aku chces, v tvojom pripade ciernu. Cize ta cierna prekryje tu cervenu. Len cervena je dolezita na prekrytie pigmentu v sedivych vlasoch.

modrava
29. máj 2022

vraj plati, ze len silne zeny dokazu prezentovat svoje sediny so zdvihnutou hlavou a graciou 🙂

prasiatko30
29. máj 2022

Tto zena ma 45 rokov a uz pred niekolkymi rokmi sa rozhodla, ze proste jej sediny su jej sucastou - sympatacka, atraktivna zena, uspesna.

Mozno na prechod by som sa dala do balayge blond aby si nemusela chodit kazdy mesiac na dofarbenie

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz