Mám husté obočie

lilushka12
1. mar 2024

Dobrý deň! Mám dosť husté obočie. A okolo mi rastú chĺpki. Máte radi ako na to aby bolo moje obočie menej husté a okolo som nemala chĺpky. Sama si ich trhať sa bojím. Vopred ďakujem za rady.

janai1
1. mar 2024

@lilushka12 tak chod ku kozmetičke ktorá ti ich vytrhá 🤷‍♀️

lilushka12
autor
1. mar 2024

@janai1 problém je že v mojom okolí vôbec nieje kozmetička ktorá by mi to urobila

domi2425
1. mar 2024

@lilushka12 coho sa bojis ? su aj ziletky na obocie ale to ked ti zacne vyrastat tak to bude vyzerat hrozne a budes si to musiet upravovat asi aj kazdy den

lindous
1. mar 2024

@lilushka12 Môžeš poprosiť kamošku alebo niekoho z rodiny, kto v tom ma viac praxe (to by nemal byť asi problém) o takú tú prvú úpravu, pomoc s tvarom a udržiavať to potom už určite zvládneš aj sama 😊

jaskolka
1. mar 2024

Na tu prvú úpravu určite by si mala ísť bud k niekomu, kto fakt vie robiť s tým (skúsená kamoška) alebo najlepšie ku kozmeticke. Bývaš na dedine, keď píšeš, ze nie je tam kozmetička? Prečo nemôžeš ísť inde? Koľko máš rokov? Veď povedz mame, nech ide s tebou do najbližšieho mesta, kde je kozmetička, hádam nežijete niekde na samote.

danielinda
1. mar 2024

@lilushka12 hlavne ziadne experimenty! 😉
Ja som si ho davno davno dost vykmasala a teraz uz nikdy nebude take ako pred tym. Uz by som to nespravila. Teraz nechavam rast ako sa mu chce a je tak najkrajsie. Pripadne obcas len mini ziletkami na obocie upravim nad nosom medzi obocim.

lilushka12
autor
1. mar 2024

@jaskolka bývam v meste mám 12 ale nemáme tu kozmetičku

jana_eyre_2
1. mar 2024

@lilushka12 porozprávaj sa s maminou, nech ti pomôže nájsť vhodnú kozmeticku.. mama určite chce aby si sa cítila dobre a bude sa ti snažiť pomôcť.. v tvojom veku som si obočie vytrhala sama a dopadlo to celkom zle, jedno bolo pekné a to druhé som sa snažila napodobniť až som ho stensila príliš a bolo kratučké a tenké.. potom som ho síce vytvarovala trocha lepšie ale ostalo tenučké dodnes a musím si ho dokreslovat.. takže naozaj skús poprosiť o pomoc.. môžete si spraviť spoločný kozmetický deň..