Pekny den mam tu nejake kozmetičky a podobne? Velmi sa trapim mam hrozne obocie, mam na nom kusok akokeby vyholene alebo teda niesu tam chlpky mam to od nalicka asi od nejakeho zranenie neviem, dalo by sa s tym nieco robit? a ak ano tak co prosim?
permanentný, tetovanie obočia 🙂 ja som nemala skoro žiadne a teraz mám pekné, ak chcete pošlite mi správu pošlem Vám foto pred a po
jedine vytetovať, to vie spraviť obrovskú zmenu. Skús napísať mesto odkiaľ si, prípadne ako ďaleko si ochotná cestovať, a určite baby poradia niekoho šikovného.
Najlepšie by bolo Novozamocký okres
@sissy27
Ja som mala trochu mensiu tu "plesinu", ale odkedy beriem kolagen uplne zmizla a dorastli tam po rokoch tie chlpky
Dotetovať 🙂 Microblading a bude to pekne prirodzené..
@bluka2 aky kolagen presne a kedy zacali rast?
pisala som
@dominikagier
Ja by sim teda nezacala tetovat hned, ale nauc sa najprv si dotvarovat a dokreslit obocie rukou. Tak prides na to, aky tvar, hrubka, sa ti paci k tvari, aky odtien. A az potom tetuj.
samozrejme, ze dalo 🙂 zakazdym sa s tym da nieco robit. zajdi si za kozmetickou, ktoru mas najblizsie alebo ak mas nejaku znamu, tak o to lepsie 🙂 ona ti uz bude istotne vediet poradit, co by bolo pre teba najvhodnejsie.
@ivkav5 to tetovanie funguje ako? Idem raz a potom zas o rok alebo? Viem ze je celkom drahe preto sa pytam
Ja jsem to obocko mela podobne nevyrazne a sla jsem na microblading. Nelitovala jsem ani vterinu. Kdyby jsi mela zajem na kontakt na kocku v Pezinku, dej vedet 🙂
Určite by som hneď netetovala.... Veď dajú sa kúpiť tiene n obočie, ceruzky na obočie pekne si dokresli obocie vytvaruj pozri nejaké videá na YouTube... Inšpiruj sa..
laminácia
Ved toto vyzerá, že by stačilo len vyčesať kefkou s gélom na obočie!
To na úplne základnú dennú rýchlu úpravu, aj keď si nenamalovana. Inak stačí nejaka ceruzka/tiene na obočie a tiež prečesat tým gelikom na obočie. Vyzeráš mladucko a že asi chodievas často prirodzene, bez licenia, takze zásah v podobe vytetovania obočia by som zatiaľ nerobila, ak sa neopravujes na dennej báze nejako viac…
https://yves-rocher.sk/gel_na_obocie_3?s=90118
Ja mám tento priesvitny a odporúčam 😉
Tiež ho používam aj len bežne keď som nenamalovana (mám dosť obočia svojho, ale nemám rada keď je neučesane), alebo dokreslim ceruzkou a potom prejdem týmto gélom, trosku stačí a dobre to drzi cely deň 👌
Ja by som ti poradila dat si ho vytetovat ciarkovou metodou niekde v salone, stoji to cca 100 eur a vydrzi ti to roky, neskor bude stacit dofarbovat ceruzkou. Pozri prace niektorych kozmeticiek na nete...vyzera to pekne, budes to mat sumerne, dotiahnute tam kde treba a upravene stale...
ďakujem za rady, popytam sa ešte v meste kozmetičiek, skusim asi najskor tu laminaciu a uvidime čo dalej, nemalujem sa skoro vobec ani to neviem😂 ale to obočie mi dosť vadi aspon to by som chcela mať krajšie.