Mám dovoliť dcére brazílsky keratín?

30. sep 2024

Ahojte potrebujem radu, mam skoro 14 ročnu dcéru a na narodeniny by chcela by keratin od kaderníčky. Financie na to sú no neviem, či jej dovoliť. Čo si myslíte?

hugoboss1923
30. sep 2024

Keratín je vhodný od 10. rokov, takže je to už len na tebe a manželovi.

minenkak
30. sep 2024

Prečo nie, však to je výživa pre vlasy

felycity
30. sep 2024

Podla mojich info vraj je to blbost, pozri si aj tu recenzie pod lupou.

guudy
30. sep 2024

Ale prd vyziva pre vlasy. Keratin znamena, ze zdravy vlas obalis do chemie, ktora neprepusti nic k vlasu samotnemu. Vlas trpi. Takze ked mladu keratin omrzi, skonci so znicenymi vlasmi…

xux
30. sep 2024

Neodporucam, este som nevidela aby vlasy neboli uplne zdemolovane po vyprchani ucinku

vanesik23
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
benit
30. sep 2024

Ja som mala 3x a bola som velmi spokojna. Ziadne znicene vlasy.

biba_18
30. sep 2024

keratín vlasom v ničom nepomôže… je to krátkodobá skratka k “pekným” vlasom…

ukgirls
30. sep 2024

nie nedala by som to ..ak dcera nema vyslovene znicene vlasy .. rozhodne to nieje vyziva na vlasy a ani nic podobne ..je to chemia kt sa zazehli pod vysokym teplom na vlas... mala som to asi 2 x -je to kratkodoba parada ale vlasy to znici a vymyvanie je hruza.. a hrozne to smrdi aspon mne urcite ... pre kucerave zeny,alebo zeny kt si vlasy odpalili farbenin ci inak znicili ok -uz aj tak nemaju co stratit ale detom nie

betulinka1
30. sep 2024

Jasne, ze by som dala. Nech si to vyskusa.

lonely66
30. sep 2024

1. 14-ročnej by som toto absolútne nedovolila
2. mám úžasnú kaderníčku, ktorá je mimoriadne šikovná, absolvuje stále nejaké školenia všade po svete a sama povie, že keratín je vec, ktorá ti absolútne zničí vlasy. robí to len na vyslovené želanie zákazníčok, pričom ich vždy upozorní na to, že im hrozí 95% poškodenie vlasov...
verím jej, roky (vyše 20 rokov) udržiava moje vlasy zdravé, hoci pravidelne absolvujem melír. vždy dobre poradí a vždy perfektne učeše. takže za mňa nie. z týchto dvoch dôvodov.
keď sa jej zničia vlasy, bude vrieskať na teba, že si jej to mala zakázať, však ty si matka a ona "dieťa".

domka222
30. sep 2024

@minenkak výživa? Si videla niekedy vlasy po jeho vymytí?

minenkak
30. sep 2024

@domka222 áno,úplne normálne

lenik98
30. sep 2024

Ako kadernicka cestne prehlasujem ze URCITE NIE. Je to blbost totalna

lienka.7
30. sep 2024

Vynikajúci marketing, ale s nulovým efektom. Nájdi si YT, ako vyzerajú vlásy potom. Chceš dcére zničiť vlásy?

lavender273
30. sep 2024

Ja som to mala 2x, raz mi to drzalo asi 4 mesiace,vlasy krasne. Druhy x mi to vydrzalo ledva mesiac..Strata casu a penazi. Vlasy mi to nastastie neznicilo.

charlottelavender
2. okt 2024

Vďaka keratínu mi narástli dlhé vlasy, za mňa rozhodne A ÁNO 😊

simca06022011
2. okt 2024

no za mna ... davali mi to 2x za sebou, nejaku extra trvacnost to nemalo a mne sa z toho vlasy ako keby rozpadli v dlzkach po case (po "vyprchani ucinku"), neviem ci je ot mozne, ale uplne take ususene ostali... ja som si to davala, lebo sa mi chlpili vlasy a islo mi to na nervy. Viac by som do toho nesla a nie dceru mam 13,5r, nedala by som jej to. O vlasy sa vie pekne postarat v jej veku aj bez toho.

dia006
5. okt 2024

Veľké nie prosím, je to krátkodobé, čím skôr bude používať chémiu na vlasy tým skôr sa prirodzený vlas oslabí a tým skôr bude potrebovať výživu na vlasy ale na to príde človek neskôr až keď všetko poskúša, ja by som počúvala ľudí so skúsenosťami

netoppierka
5. okt 2024

Nieeeeeee v živote by som nezničila dieťaťu vlasy. Má ich krásne, zdravé? Prečo to robiť. Len preto, že to chce vyskúšať. Zachvilku príde že kamoška má kerku. Bude skúšať, čo to dá 😉🫢

nominka86
8. okt 2024

Mala som robený braz.keratín v top salóne. Prvý deň vlásky krásne...ako vždy,keď výjdem od kaderníčky...po umytí som aj tak musela žehliť... za mňa vyhodené peniaze.