Ach, tak uz aj mne sediveju, ako 40 rocnej vlasy. Doteraz som si moje dlhe vlasy nefarbila. Sem tam sa objavil sedivy vlas. Ten som vythla. Nuz, ale uz trhat nemozem, lebo uz to nie je jeden sedovy vlas, ale viac. Musim si zacat farbit vlasy. A tu je moja otazka, aku znacku farby na vlasy mi odporucate?
ja som blondina a sedive vlasy tym padom neriesim..tak neako splyvaju s mojou farbou ... sediny niesu nieco za co sa musis hanbit a ak sa neztotoznujes s farbenim,tak to proste neries... ak ti to vsak vadi,rak si zajdi do salona a nechaj si poradit.. mozno bude stacit lahsi preliv alebo presvetlenie ...
Ja som dost sediva na ofine celej od porodu. Normalne farbim, ci uz kadernicka, pripadne olia od garnier, sanotint mi vyhovuju. Farbim na tmavu cervenu, uz roky. Lebo muz neviem preco sa mu ta farba najviac paci na mne
Poznám také, ktoré majú menej ako 30rokov a šedivejú, tak si farbia, ale snáď sú to výnimky.
Šediviem od 17 rokov 😀 aj farbím odvtedy vlasy. Máme to geneticky v rodine, ale aspoň budem mat vlasy až do staroby 😀
Ja som kedysi pouzivala Palette, ale uz dlhsiu dobu chodim ku kadernicke. Mne sediveju od 18 rokov..takze veelmi skoro som si zacala farbit. Nefarbila som si len pocas tehotenstva a dojcenia.
Tak to máš šťastie, že až v 40, mne asi od 20 postupne a zatiaľ nefarbim.
Holt, 40tka je vek, kedy si aj najväčší optimisti musia priznať, že už nie sú najmladší 😅
A lepšie to už nebude.
Ak je to len niekde, tak je taký púder na zakrytie šedín, hubkou sa nanesie farba na tie miesta, kde to vidieť.
Tiež mam dosť šedin,to už ide vekom👌
Farbila som si prvýkrát v 37 rokoch sama doma prírodnou farbou, henou. Odporúčam.
Mne sediveju od 25 a som tu. Mam 37 a neplacem
V 30tke som mala pol hlavy sedivej. Bud rada, že ich nestracas
Kludne si ich mozes aj nefarbit. Mas to stastie, ze ti zacali sediviet az v 40-ke. Ja si farbim od 18-ky, lebo som zacala sediviet uz vtedy a teraz si uz x rokov nefarbim, nechala som odrast a som sediva. Dnes to zacina byt trend a ja som za to rada. Uz sa na mna skoro nik nepozera ako na mimozemstana a uzivam si slobodu nefarbenia. A nechapem, preco som tolke roky podstupovala kazde tri tyzdne celu tu proceduru, aby som uz po tyzdni riesila, ako zakryt odrasty. A tento kolobeh roky rokuce, brrrr, nikdy viac..
Kým je ich pár postačí sa trafiť do farby a farbiť so doma. Najprv by som šla ku kaderníčke a potom aj doma. Šedivenie v 40tke nič výnimočné a podľa mňa je málo takých čo tak neskoro. Ja to sledujem .Bežne vidím okolo tridsiatky u žien prvé šediny.Ja som si našla prvé uz po 20 tke a okolo 30tky asi aj skôr som už mala v predu bielu plešinku a nestíhala farbiť .Toto je môj najväčší problém. Neprejde týždeň ako vyjdem od kaderníčky a už presvitajú šediny.
Ach aká katastrofa 😅 budem sa modliť za tvoju zronenú dušu ❤️
Prečítaj niečo o maska Chrome , najmä ak si sa predtým nefarbila. Alebo môžeš použiť len čiastočnú techniku farbenia v kaderníctve , ktorá ti to zakryje .
Ja šediviem od 30tky a namiesto farbenia chodím na blond melír .
Šediviem od dvadsiatky, no nikdy som to neriešila a ani nebrala ako znak staroby a to mám dnes 42 a trojročné dieťa.
mám 34 a už dva roky mi šedivých vlasov pekne pribúda... čo narobím.
Najlepšie kaderníčka a profi farba na vlasy, dlhšie vydrží. A nemusíš ísť do najdrahšieho salona v meste, nech to nie je záťaž pre peňaženku, kľudne aj nejaká kaderníčka čo robí doma.