Mám 23 rokov a robia sa mi vrásky

cavelocavelo
1. aug 2023

Zdravím žienky mám 23 rokov a robia sa mi na tvári výrazné vrásky viete mi poradiť niečo?🥺

vanilkovazmrzka
1. aug 2023

Vela pit, kvalitny hydratacny krem a masky, retinol. Kozmeticka by ti podla mna najlepsie poradila vzhladom na tvoj typ pleti

vler
1. aug 2023

@cavelocavelo davaj si pozor na mracenie sa a castu vyraznu mimiku tvare. Tvat neopaluj, a nos krem s UV filtrom aspon 50

petamich
1. aug 2023

a este vela vody a hydratovat telo, pokozka musi byt hydratovana a vyzivovana hlavne zvnutra

o__o
1. aug 2023

Kde sa ti robia, mas vyraznu mimiku? Hydratacia, spf

akiana
1. aug 2023

Zacat s botoxom. Ak mas tie vrasky hlboke, tak ich uplne nevygumuje (to sa da len s hyaluronom), ale zamedzi pohybu v casti tvare, kde sa ti tie vrasky robia, takze sa ti nebudu prehlbovat. Ja som zacala cca v 29, a naozaj nezabera nic ine. tych 150-200€ za 3-4 mesiace by si aj tak vyhodila za drahe a uplne nefunkcne kremy z drogerie.

anonym42
1. aug 2023

@cavelocavelo ja som uplne na tom takisto a to mám 21. Mne sa najviac robí okolo úst a nosu a potom na čele

animehunter
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
123369
1. aug 2023

Tak ja by som na botox tak v mladom veku nešla,naozaj vyššie spomenuté rady pomôžu,a až nie, potom riešiť niečo také. Nemracit sa, veľa piť ,SPF faktor 50 aj keď prší aj v zime - stále! Sérum s kyselinou hyalurónovou, stojí 10€ , sérum retinol, dobrý hydratačný krém. A určite ťa to nebude stáť 150-200€ ako je spomenuté vyššie.

veselo_neveselo
1. aug 2023

Vela a kvalitne spat, hydratovat zvonka i zvnutra a SPF 50 kazdy den.