Máte niekto skúsenosti s touto značkou?
Jeden produkt mám, ale aby som bola nejaká ohúrená, nedá sa povedať. Čo vám z ich značky vyhovuje, prosím?
@rozculena treba si to aspoň lepšie naštudovať, keď už idete komentovať a nikdy ste to nevyskusali. Mne ich elixiry pomohli ako jediné, skúsila som toho neúrekom. Oni vo svojich videách vysvetľujú ako je možné zmiešať olej a vodu v produkte, pretože máji špeciálne patenty a v podstate cely proces opisuje pani Dominika vo videu napriklad na instagrame...
Tak isto tam vysvetľuje prečo netreba konzervanty... To, že je niečo bez konzervantov je zrazu čudné pre nás ľudí, ktorí všade vidíme konzervanty a myslíme si, že už sa nedá bez nich nič urobiť
pozrela som si stránku......ceny ako keby to bolo zo zlata a zloženie....tie elixíry na užívanie,je to len voda a minimálne množstvá nejakých olejov,okrem toho nič,nie je tam konzervant,čo je teda čudné a tiež ma zarazilo,že ako to vlastne drží pokope,keďže voda a olej sa spolu nezmiešajú len tak bez ničoho.Potom je tam nejaký krém,tiež len oleje a voda,žiadny konzervant,žiadny emulgátor.Čistiaca pena-zase len voda a oleje,žiadny konzervant ani emulgátor.Vážne by ma zaujímlo,čím je to konzervované a akým zázrakom urobila z vody a oleja krém.