Ahojte dievcata, chcela by som vás veľmi pekne poprosiť o pomoc. Mám na pleti takéto mini vyrážky ktoré tam sú už od nepamäti. Neviem absolútne či to môže byt keratosis pilaris, akné, uzavreté komedóny alebo niečo iné. Taktiež mám začervenanú pleť ako je na fotke vidieť. Rosaceu vraj nemám tak sa snažím prísť na to čo by to mohlo byt. Skúšala som aj exfoliaciu s AHA BHA ale nič nepomohlo a stále to vyzera rovnako. Budem veľmi vďačná za kazdu jednu radu 🙏🏼 Ďakujem
@katarinaba ďakujem za odpoveď. Ja mám od malička intoleranciu na lepok, ktorú ako tak dodržiavam ak môžem povedať 😅 Inú alergiu alebo intoleranciu mi nezistili 😕
@emaaa616 ja som mala 42 ked mi to zistili. Problemy som zacala mat tak pol roka pred tym. Aj to len na tvari, ziadne traviace problemy, exemy a pod. Ak ti od detstva nerobili testy, tak urcite do toho chod. Drzim palec.
no ano, moze to byt hormonalneho povodu. kazdopadne by som s tym isla ku koznej, ona ti uz bude vediet povedat viac. 🙂
Podľa mňa sú to milie. O to sa stará kozmetička. Používaj SPF
Koza je odrazom vnutra. Mozu to byt hormony alebo aj alergia na potraviny. Ak je to naozaj dlhotrvajuci problem, zajdi na kozne. Mne takto prisla dr. na alergiu na mliecnu bielkovinu a soju. Potom, ako som si zacala davat pozor na to co jem, mam plet skoro ako babatko.