Ahojte dievčatá, chcem sa opýtať ,bola som u kaderníčky a vlasy mi chytili do žlta ,čím je dobré ich zosvetlit, povedali mi ze tonerom.dakujem vám vopred všetkým za radu
Pekne krásne nazad za pani kadernickou nech ri to urobi ona ako ma 🙂 a nekaze ti davat nejaky toner.
Vážne to robila kaderníčka? 😲 Ako nič v zlom,nie každý je dobrý vo svojom povolaní,alee predsa len... 🤨
@lieoska toto neverim, ze nejaka kadernicka vytvorila na hlave 🤦🏼♀️ a este ti povedala, ze vytonuj si to doma :D
... kadernička amatér...
Toto je zosvetĺovanie vlasov doma, neverim, že takto ťa nejaka kadernička pustila domou a ak ano, tak ju zverejniť aj s fotkou vlasov, ako odstrašujúcu skúsenosť pre ostatnych.A ty, rýchlo k druhej kaderníčke. S tymto, už nič neexperimentuj doma, lebo skončiš holohlavá.
Hlavne nic nezosvetluj. Pokial to nechces dat dokopy u kadernicky tonerom, skus fialove sampony. To zneutralizuje tu zltu. Vela tychto vyrobkov je uz aj volne dostupnych v drogerii
Ak je toto fakt od kadernícky, ja by som sa tam nevracala, spravila by som “výbornú” reklamu a išla k inej na záchranu, nech to nemáš pobabrané ešte viac… popozeraj dobre recenzie
😭
Zosvetlit uz v ziadnom pripade! Dala by som fialovy sampon a neskor popolavu farbu na to.
@lieoska neverím, že to je od kaderníčky! Maximálne nejakej 60ročnej Joliky z Hornej Dolnej, ktorá predtým pracovala v Jednote.
Určite si si túto hrôzu urobila sama doma. Už s tým nič nerob lebo ti vypadajú vlasy. Choď normálnej kaderníčke a ona ti to snáď zachráni
Toto neverím že robila kaderníčka
Normálne daj nejakú cold presso odtieň na ňu a už neexperimentuj keď nechceš prísť o korunu krásy
@lieoska a to ti takto kaderníčka nechala? 😱