Mala by som si zosvetliť vlasy?

lieoska
2. okt 2024

Ahojte dievčatá, chcem sa opýtať ,bola som u kaderníčky a vlasy mi chytili do žlta ,čím je dobré ich zosvetlit, povedali mi ze tonerom.dakujem vám vopred všetkým za radu

hopsas
2. okt 2024

@lieoska a to ti takto kaderníčka nechala? 😱

luccija
2. okt 2024

@lieoska tak za to by som nezaplatila, alebo reklamovala.Preco ti ona vlasy nenatonovala?
Aké si mala predtým vlasy tam kde sú žlté to bolo hnedé, čierne?ty ich už nezosvetlis iba natonujes...tak ti mala poradiť akú farbu kúpiť, keď je múdra.Zase ti to chytí viacfarebne

maryetta
2. okt 2024

Pekne krásne nazad za pani kadernickou nech ri to urobi ona ako ma 🙂 a nekaze ti davat nejaky toner.

nika_val
2. okt 2024

@lieoska joooj hlavne už nič nezosvetluj prosím
Toto sú vlasy ktoré sú zosvetlene až až a keby na ne dáš zase zosvetlovač tak si akurát tak iba odpáliš
Toto je zle odvedená práca. Vlasy bolo treba natonovať a podľa foto aj pooooooriadne vyživiť. Ale určite nie odfarbovať

zuzanita1609
2. okt 2024

Vážne to robila kaderníčka? 😲 Ako nič v zlom,nie každý je dobrý vo svojom povolaní,alee predsa len... 🤨

milanemila
2. okt 2024

@lieoska toto neverim, ze nejaka kadernicka vytvorila na hlave 🤦🏼‍♀️ a este ti povedala, ze vytonuj si to doma :D

katy084
2. okt 2024

... kadernička amatér...

anna777115
2. okt 2024

Toto je zosvetĺovanie vlasov doma, neverim, že takto ťa nejaka kadernička pustila domou a ak ano, tak ju zverejniť aj s fotkou vlasov, ako odstrašujúcu skúsenosť pre ostatnych.A ty, rýchlo k druhej kaderníčke. S tymto, už nič neexperimentuj doma, lebo skončiš holohlavá.

suptdi
2. okt 2024

@lieoska použila si tú istú farbu na vlasy, ako vždy, tú istú značku typ? Ak nie, nie je to len chyba kaderníčky...

viera27
2. okt 2024

Hlavne nic nezosvetluj. Pokial to nechces dat dokopy u kadernicky tonerom, skus fialove sampony. To zneutralizuje tu zltu. Vela tychto vyrobkov je uz aj volne dostupnych v drogerii

lindous
2. okt 2024

Ak je toto fakt od kadernícky, ja by som sa tam nevracala, spravila by som “výbornú” reklamu a išla k inej na záchranu, nech to nemáš pobabrané ešte viac… popozeraj dobre recenzie

lia2929
2. okt 2024

😭

la_dolce_vita
3. okt 2024

Zosvetlit uz v ziadnom pripade! Dala by som fialovy sampon a neskor popolavu farbu na to.

petracandle
3. okt 2024

@lieoska neverím, že to je od kaderníčky! Maximálne nejakej 60ročnej Joliky z Hornej Dolnej, ktorá predtým pracovala v Jednote.
Určite si si túto hrôzu urobila sama doma. Už s tým nič nerob lebo ti vypadajú vlasy. Choď normálnej kaderníčke a ona ti to snáď zachráni

dididudu
4. okt 2024

Toto neverím že robila kaderníčka

monuliak9
4. okt 2024

Normálne daj nejakú cold presso odtieň na ňu a už neexperimentuj keď nechceš prísť o korunu krásy