Make up Vichy

monca1109
21. sep 2023

Ahojte zienky..
chcem sa popytat aj tu, mozno mi niektora z vas bude vediet poradit. Neviete kde by som si mohla zohnat, kupit, vypytat vzorky make- upov od Vichy? Kedysi som pouzivala Vichy Teint Ideal odtien 25, ale nejako to uz prestali vyrabat, a bojim sa kupovat ked nahodou mi ten odtien nesadne.. rada by som sa co najviac priblizila k odtienu ktory som uz predtym pouzivala, kedze mam svetlu pokozku.

cyberk
21. sep 2023

Mozes skusit v lekarni, kde Vichy predavaju (aspon tam som ja brala pred 10rokmi) :D

monca1109
autor
21. sep 2023

@cyberk ano skusala som, ale vraj im uz nedodavaju take male vzorky.. tiez som sa na to spoliehala, ze tam dostanem 🙂

marianini17
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
monca1109
autor
21. sep 2023

@marianini17 a ako ho mam vyskusat ci mi odtien sadne, to mam na slepo kupovat?

marianini17
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
monca1109
autor
21. sep 2023

@marianini17 ci cez net, alebo v lekarni.. nevedeli mi dat tester ani vzorky... ale nie je lacny, na slepo by som nekupila..

marianini17
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mackove
21. sep 2023

@marianini17 tiež použivam dermablend 25 od vichy ... ktory chanel myslíš ?

marianini17
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
gab
21. sep 2023

@monca1109 väcsinou tie vzorky maju v tmavsich odtienoch. Ja chodim bud do lekarne, alebo do parfumerii, vzorky mi sice daju, ale su na mna moc tmave. Co je skoda, lebo podla mna zeny nasho typu maju skôr bledsiu pokozku. Aj predavacka mi hovorila, ze vzorky mavaju skôr tmavsie.
Jedine ist tam, kde maju testery a skusit si z nich odliat do malej nadobky (tie kupujem v tedi alebo Kik) a doma vyskusat.