Make up na mastnú pleť

reni666
11. okt 2024

Ahojte, aký makeup si dávate na veľmi-veľmi brutálne mastnú pleť? Skúšam do radu všetko ale nenašla som nič, stále len horšie a horšie 😭 po pár minútach sa strašne lesknem zo všetkých, vyzerá to strašne :(
Vlasy tak isto, umývam každý večer ale poobede už vidno.

michaella24
11. okt 2024

Ahoj, mne pomohlo zmieriť sa s tým, že mám jednoducho mastný typ pleti, každý máme nejaký. Celé leto to bolo príšerné, ráno som sa budila akoby na mne celú noc niekto smažil rezne. Najlepší makeup bol Estée Lauder Double Wear, teraz používam od Clinique Anti Blemish Solutions. Za celý život mi žiadna kozmetika nepomohla. Ani žiadny púder, nech sa pohyboval v akejkoľvek cenovej kategórii. Ani krém. Ale používam gélový krém Red Bean od Beauty of Joseon a som spokojná. Základ je prijať svoju pleť a odmasťujúce papieriky alebo obyčajné vreckovky v kabelke na priebežné odsatie mastnoty.

nikpa
11. okt 2024

@reni666 ja mam na mastnú plest make up od essence mousse, nie je to ako krém ale taka akoby našlahana pena a nemasti pleť. Keď si ešte na to tam púder, tak úplne super.

reni666
autor
11. okt 2024

@michaella24 ahoj, vyskúšam aj tie, ďakujem.

reni666
autor
11. okt 2024

@nikpa ďakujem

reni666
autor
11. okt 2024

mne sa zdá že čím ďalej tak horšie a horšie 😒

lily116
11. okt 2024

@reni666 všetkými desiatimi odporúčam: Make-up Pupa last me foundation odtieň 030 mám ja,som bleduľa, tiež ich púder (obsahuje ryžové extrakty), krém hydratačný A-derma biológiu hydra legere, Geek and gorgeous sérum Perefectly pore , čistiaci gél CeraVe

xux
11. okt 2024

Ahoj, skusala si ten double wear od estee lauder? Plus by som odporucila aj fixacny sprej, napr teraz ten novy cerveny od lorealu je zevraj super. Ale ak ti mozem mozno malu utechu poskytnut, moja mama ma tiez taku plet a pozitivum je, ze v 60tke ma asi 2 vrasky dokopy :D

zuzinabila
12. okt 2024

@reni666 la roche toleriane. Kedysi mali aj take vo forme peny,tie boli top ale aj tento Toleriane je dobry.ja som mala pred pouzivanim La Roche problemovu plet cely zivot.teraz je to krása.

reni666
autor
12. okt 2024

@lily116 ďakujem 🙂 snáď niečo zafunguje