Make up mi zvýrazňuje vrásky

21. mar 2024

Viete aký produkt, aby sa čo najmenej zvýraznili vrásky? Nič mi nepomáha, mám veľa vrások okolo očí ale make up ich vždy poriadne zvýrazní po pár hodinách. A to dbam na hydratáciu pred nanesenim...

lilianka28
21. mar 2024

No to by aj mňa zaujímalo, či niekto poradí.
Práve preto nepoužívam make up.
Aj keď som sa dala profesionálne nalíčiť, všetky vrásky okolo očí zvýraznené.

syslik81
21. mar 2024

najst vhodnu podkladovu bazu podla typu pleti ...

petronellla87
21. mar 2024

Mne pomáha toto...mejkap mi potom nezalieza do vrasok

katkaseiner
21. mar 2024

@petronellla87 dakujem, skusim, tiez mam rovnaký problém. Dava sa na krem a pod makeup?

vanilkovazmrzka
21. mar 2024

Milujem tu rozpravku o tom, ako nejaky mejkap nezachadza do vrasok 🙂)))) zaujimalo by ma, aku technologiu v sebe ma, ze tu vrasku obide 🙂

Skus ihned po naneseni mejkapu prepudrovat velmi jemnym pudrom nanesenym na vlhku hubku, vtedy sa mi zda, ze je to kompaktnejsie a vrasky su menej viditelne, ale samozrejme nebude to tak na cely den.

petronellla87
21. mar 2024

@katkaseiner rovno na krém nie, ked som to tak robila spravili sa mi šupiny 😁 dám krém, počkám a až vsiakne tak sa začnem maľovať....Tuto bazu a na nu hned mejkap

katkaseiner
21. mar 2024
kikusha2212
21. mar 2024

Ja si dám C-cko a na to hneď púder. Asi najlepšie zo všetkého čo som skúsila.

valise
22. mar 2024

Okolie oci poriadne hydratovat a urcite nepouzivat makeupy, pudre a huste korektory. Mne velmi vyhovuje tycinka Bright eyes od essence, je kremova a ma jemnu ruzovu farbu, pekne prekryje aj tmave kruhy

autor
22. mar 2024

@kikusha2212 môžeš poslať fotku ake ccko?

kikusha2212
22. mar 2024

Neviem či sa dá zohnať aj na Slovensku

tinqua
22. mar 2024

Mám pocit, že od určitého veku je makeup skôr na príťaž, ja pouzivam chameleon od gosh, co je v podstate podkladová báza, ale tonuje a vyrovnava, nemáš z toho masku na tvári a nerobia sa ziadne zmolky ani nic...opticky vies vrasky okolo oci schovat aj pudrovym highlighetrom a samotné oci viac zvýrazniť, celkovo viac ide o techniku "kamuflaze" ako o samotny produkt

sodomajka
22. mar 2024

Prave preto makeup nepouzivam,nemam vela vrasok,ale presne po naneseni makeupu vidiet vseeetky.Pouzivam radsej BB krem, dobre kryje,plet vyzera za mna prirodzenejsie ako po makeupe,a nevidno tak vrasky☺️

76california
22. mar 2024

...ja som prestala make up používať, len kvalitné krémy, hydratácia poriadna, veľa vody,

potom len primalujem líčka, úplne to stačí, je to oveľa lepšie, pretože mi tiež make up zaliezol do mini vrások a veľmi ich zvýraznil 😍

adriana994
22. mar 2024

@sodomajka a ktorý BB krem máš overený, že prekryje napr. aj červené líčka? 😉

megg1
22. mar 2024

Nenanasaj okolo oci, tam si davaj iba serum napr kolagenove a make up celkovo pouzivaj skor hydratacny, alebo s olejmi al.bb krem, ci cc krem, alebo len pigmentovane serum, nieco lahsie

ikonica
22. mar 2024

Skus toto https://www.hebe.com/sk/bourjois-rozjasnujuci-a...

Je to sice bb krem... Ale ma dobre recenzie... Napr Hrmova ma o nom nejake video, alebo aj jedna starsia ceska youtuberka len si nespomeniem na meno... Ja ho obcas pouzijem a som spoko, aj kamoske som ho odporucila a tiez sa je spoko.

sarita510
22. mar 2024

Ja som teraz prisla k vzorke cc krem od mary key,a vobec ma nevysusil ,konecne,asi bude drahsi ale objednam

sodomajka
25. mar 2024

@adriana994 tento id pupa pouzivam uz roky,vyhovuje mojej pleti,mam suchsiu pokozku