Viete aký produkt, aby sa čo najmenej zvýraznili vrásky? Nič mi nepomáha, mám veľa vrások okolo očí ale make up ich vždy poriadne zvýrazní po pár hodinách. A to dbam na hydratáciu pred nanesenim...
najst vhodnu podkladovu bazu podla typu pleti ...
@petronellla87 dakujem, skusim, tiez mam rovnaký problém. Dava sa na krem a pod makeup?
Milujem tu rozpravku o tom, ako nejaky mejkap nezachadza do vrasok 🙂)))) zaujimalo by ma, aku technologiu v sebe ma, ze tu vrasku obide 🙂
Skus ihned po naneseni mejkapu prepudrovat velmi jemnym pudrom nanesenym na vlhku hubku, vtedy sa mi zda, ze je to kompaktnejsie a vrasky su menej viditelne, ale samozrejme nebude to tak na cely den.
@katkaseiner rovno na krém nie, ked som to tak robila spravili sa mi šupiny 😁 dám krém, počkám a až vsiakne tak sa začnem maľovať....Tuto bazu a na nu hned mejkap
@petronellla87 vdaka
Ja si dám C-cko a na to hneď púder. Asi najlepšie zo všetkého čo som skúsila.
@kikusha2212 môžeš poslať fotku ake ccko?
Mám pocit, že od určitého veku je makeup skôr na príťaž, ja pouzivam chameleon od gosh, co je v podstate podkladová báza, ale tonuje a vyrovnava, nemáš z toho masku na tvári a nerobia sa ziadne zmolky ani nic...opticky vies vrasky okolo oci schovat aj pudrovym highlighetrom a samotné oci viac zvýrazniť, celkovo viac ide o techniku "kamuflaze" ako o samotny produkt
Prave preto makeup nepouzivam,nemam vela vrasok,ale presne po naneseni makeupu vidiet vseeetky.Pouzivam radsej BB krem, dobre kryje,plet vyzera za mna prirodzenejsie ako po makeupe,a nevidno tak vrasky☺️
...ja som prestala make up používať, len kvalitné krémy, hydratácia poriadna, veľa vody,
potom len primalujem líčka, úplne to stačí, je to oveľa lepšie, pretože mi tiež make up zaliezol do mini vrások a veľmi ich zvýraznil 😍
@sodomajka a ktorý BB krem máš overený, že prekryje napr. aj červené líčka? 😉
Nenanasaj okolo oci, tam si davaj iba serum napr kolagenove a make up celkovo pouzivaj skor hydratacny, alebo s olejmi al.bb krem, ci cc krem, alebo len pigmentovane serum, nieco lahsie
Skus toto https://www.hebe.com/sk/bourjois-rozjasnujuci-a...
Je to sice bb krem... Ale ma dobre recenzie... Napr Hrmova ma o nom nejake video, alebo aj jedna starsia ceska youtuberka len si nespomeniem na meno... Ja ho obcas pouzijem a som spoko, aj kamoske som ho odporucila a tiez sa je spoko.
Ja som teraz prisla k vzorke cc krem od mary key,a vobec ma nevysusil ,konecne,asi bude drahsi ale objednam
@adriana994 tento id pupa pouzivam uz roky,vyhovuje mojej pleti,mam suchsiu pokozku
No to by aj mňa zaujímalo, či niekto poradí.
Práve preto nepoužívam make up.
Aj keď som sa dala profesionálne nalíčiť, všetky vrásky okolo očí zvýraznené.