Make up, korektor a báza

8. dec 2023

Ahojte, viete mi odporučiť nejaký make up, korektor pod oči, bázu pod make up z DMky? Alebo kľudne aj hociaku značku, ale primárne mám bližšie DM ako objednávať z netu. 🙂

janai1
8. dec 2023

make up catrice hd liquid, korektor catrice camouflage, báza dermacol satin

gejb
8. dec 2023

Make up je velmi individualná vec. Ale výborný,krycí je Catrice HD liquid (používam roky,väčšine žien co poznám sedi) . Korektor pod oči sa mi osvedcil tento.. Najdes vsetko v DMke

gejb
8. dec 2023

@janai1 😁😁 aká náhoda

majamat
8. dec 2023

je to siroky pojem. makeup treba vyberat podla typu pleti, pidla stavu pleti. odtien si uz samozrejme musi kazdy doladit sam, co ej blbe, mnohe znacky maju obmedzeny pocet odtienov - reps podtonov.

a teda dolezite je aj to, aku kryciu schopnost ocakavas, co chces makeupom dosiahnut.

na suchu plet su vhodnejsie olejove, hydratacne, rozne kremove makeupy.
na zmiesanu,c i mastnu skor zmatnujuce.

ak je plet zrela, tak menej je viac, skor neico lahsie, tensie, uz menej zmatnujuce v zavislosti od toho, ako sa masti.

najlahsie produkty su teraz tie sera, potom BB/CC
ostatne makeupy su s roznou krycou schopnostou.

je toho kvantum. Catrice je fajn. je tenky na pleti, dobre kryje, je skor matny, ma obmedzeny pocet odtienov, aj ked uz ich zopar pribudlo k tym povodnym styrom, co boli kedysi.

korektor ci uz tekuty Catrice - mne sa uz na moju zrelu plet nepaci, susi ma, kremovy Catrice je fajn,a le napr na moju zrelu plet tiez musim opatrne. ako som pisala v takom priapde je menej viac - nanasat natenko.
inak som verna roky Maybelline Fit Me.
uplne laucky a malo kryci korektor je Maybelline Super Stay - uz mi malo zakryva kruhy a vpadnutu pokozku, ale neikedy ked sa netrapims makeupom a chcem len neico lahke a naryhclo, tka ho pouzijem.

bazu pod ocne tiene vacsinou nepouzivam, ked ma sem tam osvieti, tak si dam, ale na tom mam rada drahu bazu, tak to ani nejdem pisat. no kedysi som pouzuvala aj Rimmel Magnif Eyes. bola fajn, len je taka dost lepkava. je vyborna aj pod glitrove tiene.
ja potrebujem neico co ma ajnejaky pigment, preto mam radsej korektor namiesto bazy.