Ahojte Maminy,chodievate niektorá pravidelne na madero? Ste spokojne ? Vidíte výsledky ? Ďakujem
@alissa1222 chodím dlhodobo, výsledky brutalne už asi po 3. maderke..jaa som maximálne nadšená, celulitída na stehnách úplne zmizla…kombinovala som maderku s bahennými zábalmi od Guam
@ivkav5 mozem sa spytat na dlzku tej terapie plus cenu za 1x? Viem ze je to individualne, len zhruba by som chcela vediet
@katkaseiner na túto otázku ja žiaľ neviem odpovedať, keďže za terapiu neplatím a dĺžka taktiež nerelevantná, lebo tam zvyknem byť aj 2 hodiny🙈 robí mi ju niekto, kto mi je blízky ako keby to bola moja sestra, ktorú nemám, takže s týmto nepomôžem 😔 Len určite teda za mňa to stojí za to 🙂
Akurát možno pre porovnanie, kamoška chodí tiež, ale normálne do salónu a platí za 80min 30€.
chodim pravidelne, vysledky su dost viditelne, avsak som sportovec a cvicim 4x tyzdenne. neviem ako to je ked clovek “nic nerobi”.
@ivkav5 dakujem, lem cca cenu som chcela lebo vonec som nemala ani tušáka kolko to moze trvat/stať
@katkaseiner od 20€ určite sa dá nájsť 🙂 a na margo komentára vyššie, tiež popri tom cvičím, zdravo sa stravujem, takže myslím, že pohyb je tiež dôležitá zložka toho celého 🙂
zdravo sa stravujem, cvicit momentalne nemozem, bola som 14 x na madero - vysledky minimalne,zo zaciatku trochu vypnuta pokozka, ale uz povodny stav
moja sestra robí maderko, podla jej slov je to účinné, ALE ked prestaneš chodiť na masáže, celulitída sa vráti do pôvodného stavu.
@cafelatte ahoj môžeš sa prosím sestry opýtať ci pri každej madero sa uvoľňuje pred masážou lymfa napr za ušami.. A v okolí,, bikiny,, pripadne na inom mieste?? Mne totiž toto slečna nerobila vôbec pred masážou valčekmi mi asi 3x zakruzila prstami okolo pupku a potom už som si ľahla na brucho a začala valcekovat.. Dnes som sa rozprávala s jednou babou co chodí na madero inde a ona tvrdí že masáž lymfatických bodov je základ pred madero.. Tak ja teraz neviem 😐
Ďakujem za odpoveď
Dobry deň, ja mam za sebou už 20 sedeni pravidelne každy tyždeň, popritom cvičim a chodim na jogu a mam pocit že mam ešte horšiu celulitidu ako predtym. Na prednych stehnach som nemala a teraz ako prišlo leto, dala som sukňu a pozeram že už aj vpredu pomarančova koža. Neviem , som dosť sklamana…
Baby vždy vám robí cele telo? Mňa prvú spravila celé, druhu len z predu a teraz pôjdem na tretiu a ta bude len zozadu, a tie ďalšie ze sa robia len problémové partie už 🫤
Bolí maderoterapia? Podla obrazkov tych valcekov to vyzerá byť bolestive.
pripnem sa, tiez nad tym uvazujem len nepoznam nikoho kto by na to chodil dlhohobo