Počula som, že efekt nie je žiadny a zbytočne vyhodené peniaze. Že keď už niečo, tak si dať pichnúť kyselinu hyalurónovú či botox, nite atď...
Je to tak?
tak toto je otázka...ked sa staráš o pleť, určite to význam dlhodobý má. samozrejme všetci starneme, ale ked sa o pleť nestaráš, to je časom vidno. a zachranovať to botoxom atd., skor vidím zmysel v kombinácii toho všetkého. Ak už vrásky máš, krémy ti nepomôžu. myslím tym, nezmiznú tie vrásky, ale predídeš možno skorému nástupu ďalšich vrasok....
kupit si v drogerii krem na vrasky a cakat az zaberie-to vyznam nema.. nastudovat starostlivost zistit aky typ pleti mas a cielene pouzivat sera etc-to vznam ma .. ale vrasky mat budes .. starostlivost o plet,zivotny styl, a strava -to treba mat vymakane.. ale aj tak najviac sa ukaze dedicnost .. su zeny co sa mozu v kremoch kupat a aj tak im to nepomoze ..
Ja som maniak na kozmetiku, pravidelne používam sérum s vit C, retinol, samozrejmosťou je používanie spf50 či je leto či zima a aj makeup s SPF. Mám 30+, kúpila som si aj taký peptidový krém, mám svoju rutinu, teda odlíčenie olejom, čistiaci gél, toner, essencia, sérum a krém.
Ja som maniak na kozmetiku, pravidelne používam sérum s vit C, retinol, samozrejmosťou je používanie spf50 či je leto či zima a aj makeup s SPF. Mám 30+, kúpila som si aj taký peptidový krém, mám svoju rutinu, teda odlíčenie olejom, čistiaci gél, toner, essencia, sérum a krém.
Ja sa od utlej mladosti staram o svoju plet. Vzdy som pouzivala kremy primerane veku. Dnes mi okolie hada o 10-15 rokov menej ako v skutocnosti mam. Pouzivat kremy ma zmysel ale nie ze cely zivot na to kaslem a zobudim sa po 30. To uz ani botox nepomoze a ked tak nakratko.
@deadlylucy Že teba niekto neblokne, veď si radila teraz o očiste organizmu, že ti má kočka napísať. Ja som zvedavá ktorú spoločnosť tak fanaticky zastupuješ.
Ono ak vám niekto háda menej - vždy vám budú hádať menej, im je to jedno a schválne, ak by ste vyzerali aj na neviem koľko, každý normálny človek povie nižší vek nakoľko im to je jedno a vy ste natešené.
@deadlylucy odpovedala si v minulej téme, kedysi si HL a teraz LR 😀 Keby si bola aspoň úprimná, tak si od teba aj niečo objednám 😝
Má to zmysel, ale je to len časť celku 🙂 Tému vrásky som spracovala do videa, keď budeš mať chuť si pozrieť
https://www.youtube.com/watch?v=jlgBhjcvdao
Ma zmysel používať SPF, ďalej retinol, kyselinu hyalurónovú, vitamín C a rôzne iné zložky aby sa vráskam predchádzalo. Ale existujúce vrásky už len napichat s tými sa už reálne nedá nič urobiť.