Lumea IPL prístroj

wevik
5. nov 2023

Ahojte ,prosím Vás viete mi napísať recenziu,Vaše skúsenosti ,ak mate prístroj ,epilátor doma.
Ďakujem

sandra151
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
wevik
autor
5. nov 2023

@sandra151 dakujem

colsami
5. nov 2023

Za mna vyborne, a to nemam ani cierne hrube chlpy, normalne hnede. Na nohy perfektne, uz po 5-6 pouzitiach chlpkov rastlo minimum a ked tak boli jemnucke. A to som samozrejme ani nedodrziavala riadne tie intervaly. Lebo prve razy je clovek namotivovany, potom sa mu uz do toho az tak nechce, kedze je to zdlhave 😁 ale za mna urcite ano.

miamia04
5. nov 2023

@wevik za mňa najlepšie investované peniaze, ak máš bledú pokožku a tmavšie chĺpky, je to ideálne, zbavíš sa ich na dlhý čas, len sa treba tomu venovať zo začiatku pravidelne a zopakovať to celé viackrát,mne už zopar rokov nerastli, keď tak svetlé slabucke, len zopakujem pár ráz znovu a zasa bude pokoj na niekoľko mesiacov aj viac.

merlinja
5. nov 2023

tiež sa pridávam k
@colsami a
@miamia04 len treba teda pravidelnosť. A asi teda je pravda, že je to na tmavšie chĺpky. Ale ono tam asi aj píše, že nie na ryšavé, blond ...

miamia04
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
wevik
autor
5. nov 2023

@miamia04 dakujem rozmýšlam či kupit ,alebo ist na laser do kozmetiky .

wevik
autor
5. nov 2023

@wevik a ktorý model

miamia04
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
veronicka88
6. nov 2023

Mám tu obyčajnú,tvár mi flakatie...treba naozaj poctivo používať SPFko.sflakatela som aj rok po dopuzivani. Pod pazuchou úplne skvelé!ale tvár dávam veľký pozor. Idem dať tomu šancu ešte túto zimu do leta som zvedavá. Nohy nepoužívam ani ruky nakoľko beriem lieky na riedenie krvi a mi praskali zilky

nevenka
11. nov 2023

Baby a pouzivate okuliare? Ja som dostala sice iny prostroj, su k tomu okuliare, ale neprilnu uplne k tvari, takze tie zablesky vidno aj tak, sice tak bokom, periferne, ale dost mam citlive oci, ja sa toho bojim 😬.
Ide o True Life Belle konkretne.
Vdaka.

colsami
11. nov 2023

Ja vobec nie.