Live ultra brights farba

26. aug 2023

Ahojte tie co ste kadernícky alebo sa vyznáte mam melirove vlasy a rozmýšľam nad touto farbou je zmyvatelna tak ci sa potom vymyje úplne alebo mi si s tým zničím vlasy a ostane farba škaredá chcem len chvíľkou zmeny ďakujem

lenuska9999
26. aug 2023

Ja som mala z tejto značky tyrkysovu modrú a keď som sa sprchovala , tak ešte aj biele špáry medzi kachličkami boli modré. Dosť ťažko to išlo dole 😄 dosť sa ta farba vymyvala..ale či sa vymyje úplne neviem, lebo ja som sa potom prefarbila na inú

autor
26. aug 2023

@lenuska9999 toho sa bojím ze mi s toho cisik ostane lebo mam dlho melirove som vždy rada za každý kúsok co podrastu a ak by som to musela zas dat odfarbovat by ma piclo 😏

cosmic_origin
26. aug 2023

Ako už bolo spomenuté, nevymyje sa úplne, iba vybledne. Nestáva sa to jedine na tmavých blond až svetlohnedých vlasoch, lebo tie sú dostatočne tmavé. Ja s touto farbou nemám dobré skúsenosti. Skoro nikdy mi nechytila rovnomerne, čo mi iné značky nerobia.

lenik98
26. aug 2023

Ahoj, nikdy sa ti nevymyje uplne do krasneho meliru. Ten pigment je dost silny na to. Je to logicke ked na zosvetleny porezny vlas das pigment, tak ten vlas to zlhtne. Zial, budes potom musiet znova zosvetlovat celu dlzku vlasov. Detto aj "sampony" od palette. Nikdy sa nezmyju bohuzial. Snazili sa ma zakaznicky presvedcit ale ja sama som sa presvedcila ked som sa na zakaznicke popalila. Odvtedy stacilo. 🙂

autor
26. aug 2023

@lenik98 ďakujem za informáciu veľmi mi to pomohlo tak nebudem špekulovať už som si tiež veru v živote par x vlasy dobre zničila a opet presvetlovat to by ma zas stalo par cm z dĺžky

lenik98
27. aug 2023

Radsej farebne tuzidlo alebo farebne spreje stoja za vyskusanie. Do tohto chod ked naozaj nebudes lutovat ze melir uz nebude ako predtym. 🙂