Ahojte, premýšľam nad laserovou epiláciou (nie IPL) v celej intímnej oblasti. Mali ste niekto aj negatívnu skúsenosť? Že vám to nefungovalo? Mám kúsok obavy z toho, že si za to dosť zaplatím, a nebude to na mne fungovať. Mám tmavé chĺpky, skôr sa bojím ako všade píšu, že pri hormonálnych zmenách atď., nie tehotná nie som, ale ani nemám robený hormonálny obraz. Ďakujem za rady 🙂
@ms_green dakujem pekne, ak sa ešte môžem spýtať, trošku blbo, ale ešte som nebola takže, uplne neviem ako to funguje. Po laserovom ošetrení, už tie ožiarené chlpky ostanú také malé a iba časom vypadávajú?
Ja som bola na vyblikanie bikín cca 9x a teda chlpy zostali len rastú biele, v podstate aj pomerne "hrubé" , nieje to žiadne páperie ale reálny chlp, svetlo sivý až biely.
Úplne v pohode. ☺️ Ty tam prídeš s chĺpkami takej dĺžky aby to bolo viditeľné strnisko. Ideálne oholiť sa dva dni pred epiláciou. Ona ti to potom nasvieti a potom týždeň až 10 dní po by ti mali začať vypadávať. Ten laser narúša to, čím je ten chĺpok vyživovaný, preto to trvá ten týždeň až 10 dní kým ten chlp stratí výživu a vypadne. Ale už po sedení by ti mali chĺpky rásť výrazne pomalšie. Musíš potom prísť na ďalšie sedenie lebo na jeden krát ti to určite nezastihne všetky chĺpky práve v tej fáze rastu aby ti vypadli.
@laurita285 to mi je ľúto, no presne tohto sa bojím, že za to vysolím peniaze a nepomôže mi to.
Laser a domace IPL su dve odlisne veci, laser mne aj kamoske funguje. Ani po rokoch nemam zmenu.
Neviem či si z Bratislavy ale na to treba kvalitný laser. Dnes sa hocijaký salón tvári, že robí depilácie. Ja som bola päťkrát po zebe v Mediskin a mala som reálne šesť rokov pokoj. Trebalo ísť každý rok aspoň na jedno sedenie, ja som nebola a až po šiestich rokoch mi to začalo jemnučko rásť, ale zďaleka nie je toľko, ako boli pôvodné. Takže ja odporúčam, ale asi ťa to bude veľa stať v kvalitnom salóne.
@stanulienkat nie som z BA, som z Liptovského Mikuláša, zvažujem ísť do salónu Amastu.
Tiez som bola na oblast bikin asi 8krat, chvilu bolo dobre, nerastli, potom som isla znova raz,lebo zacali rast , opat nejaky cas dobre no a teraz znova zacali rast. Tak neviem, za tie prachy som cakala trvalejsi efekt, nie som nadsena z toho. Vidim to tak, ze tie opakovania sa budu z casu na cas stale musiet robit a vrazat do toho neustale prachy .
Ahoj, ja som síce nebola na intímne partie ale na podpazušie ale mala som rovnakú obavu ako ty. Kúpila som si za 500 eur domov Philips Lumea IPL a nefungovalo to na mňa. Tak som sa bála, že toto budú ďalšie vyhodené peniaze. Neboli. Neviem odkiaľ si ale minimálne v BA väčšina salónov ponúka konzultáciu pred prvým svietením. Ona býva spoplatnená ale tam sa ti pozrú na chĺpky a zhodnotia, či to na teba bude fungovať alebo nie.
Ja som tej pani vtedy povedala, že IPL na mňa nefungovalo a ona sa len zasmiala, že sa nečuduje, že IPL nefunguje skoro na nikoho. Bola som na podpazušie a už po prvom ošetrení viditeľný efekt, chĺpky rastú tak pomaly, že medzi jednotlivými sedeniami (5 týždňov) som si ich zastrihávala raz. Ja by som to na tvojom mieste skúsila. Myslím že fakt po prvom sedení keď uvidíš rozdiel opadne to z teba. 🙈 Plus teda ty platíš za každé sedenie zvlášť, takže ak by si nevidela výsledok nemusíš si to doplatiť celé.
Len potom varujem, že priprav sa na to, že to nie je bezbolestné. 😖