Laserová epilácia

denisah6
14. sep 2023

Len sa chcem trocha vykecať, nemám sa komu.

Po dlhšom odhodlaní som si zajednala termín na laserovú epiláciu. Podpažie a intímne partie. Môj mozog chápe, že tie sestričky už také videli a je to pre ne rutina, ale stále mám z toho stresy.

Aj keď mi mali znamienko dávať dole, tak som týždeň pred tým stresovala a mala žalúdočné kŕče a teraz tiež.

Viem, že to chcem, lebo mám po holení vždy neskutočné vyhádzané všetko, ale predsalen mám strach.

Aj mi to príde ako banalita, keď milión ľudí rieši oveľa závažnejšie problémy.

Želám Vám všetkým príjemný deň a snáď u vás nie je takto upršane ako tu u nás 🥰

sweet20
14. sep 2023

@denisah6 ak chodis ku gynekologovi.. tak je to take iste..

sunshine_18
14. sep 2023

Kde si sa prosim objednala ? Dlho uz hladam salon

micusa2222
14. sep 2023

@sweet20 veď máš spodné prádlo, u gynekológa si bez..tak čo stresuješ ?

alexas56
14. sep 2023

@denisah6 ja som bola presne ako ty na podpazušie a komplet bikiny...tiež mi to bolo trošku trápne, ale nemáš sa začo hanbiť..úplne v pohode, nestresuj..a hlavne ten efekt je wow🙂

sweet20
14. sep 2023

@micusa2222 ja nestresujem.. len odpovedam na otazku 😂 asi to nemalo byt mne ale autorke

liesik
14. sep 2023

Netreba sa báť absolútne. Ako píšeš - sú zvyknuté a skutočne už videli a zažili kadečo 😀 Takže no stress. Tiež som na epilácii bola, ale zatiaľ iba raz. Najlepšie rozhodnutie za mňa 😀 Vydrží to, síce to nebolo najpríjemnejšie, ale tak pre krásu sa predsa trpí, no nie? 😀

denisah6
autor
14. sep 2023

@sunshine_18 do BA, Lasser Duo. Idem práve tam, takže keď tak dám vedieť po tom.

A viete aké to je, hlava to chápe, ale pocity aj tak ostávajú 😂 ale teda čo som čítala recenzie, tak všetci si neskutočne chvália a ja už mám dosť vyštípanej pokožky a pupákov a zarastených chĺpkov a ja neviem čoho všetkého.

@liesik no veď toto, že už asi videli všeličo. Síce teda nie som žiadna modelka, ale zase ani veľryba 😃

micusa2222
14. sep 2023

@sweet20 prepáč...

carduelis
6. jan 2024

@denisah6 Ahoj zaujímali by ma tvoje pocity po 🙂

denisah6
autor
7. jan 2024

@carduelis ľutujem, že som nešla už skôr 😀 popravde odkedy som tam bola, som si napr. podpažie nemusela holiť vôbec. Bola som štyrikrát dokopy a odvtedy naozaj takmer žiadne chĺpky. Pre mňa - z pohľadu pohodlia - to stálo za to.

denisah6
autor
7. jan 2024

@carduelis dokonca asi pôjdem aj nohy si dať urobiť.

carduelis
7. jan 2024

@denisah6 to znie super 👍 ja som sa objednala na bikini tak snad po rokoch zazijem uľavu aj ja 😁