Ahojte dievča chcem sa spýtať bola niektorá z vás na laser. mam po aknach jazvy a stále mam aj akné pomohol vám laser? Aké máte stým skúsenosti
CO2 Mixto nie micro
Po CO2 sa ti bude ešte po zákroku pol.roka obnovovať kolagén, to isté aj pri Resurf X, ale pri CO2 sa ti zosupe do týždňa veľká vrstva kože, čiže výsledky vidíš hneď a máš po.zakroku aj čistú pleť bez akné. A hladkú.. záleží aké hlboké jazvy. Jazvy sa nikdy nedajú úplne odstrániť.
@lesiaoldi takže tie jazvy nezmiznu ja idem v starej Ľubovni budem platiť okolo 330 podľa man je to dosť drahé no neviem či to bude stáť za to
@lesiaoldi co myslím pomôže mi to ?
@sabinka147 určite. Neviem, aká je tá klinika tá v Ba je dobrá. Podľa fotky nemáš moc hlboké tie jazvičky. Ja som mala vtedy tiež trochu akné, po zákroku budeš mať aj akné preč, akné je možné, že sa ti vráti časom trocha pokiaľ to máš hormonálne alebo nejakú inú príčinu aké jazvičky to určite vyhladí. Mne to dosť vyhlásilo a zjednotili pleť bola som na CO2 len raz.Buduci rok chcem ešte ísť. Ja chodím len na líca a platila som 200eur,celá tvár tam stojí 400 sa mi zdá..Ono to pomáha aj tým čo majú úplne diery v tvári, len tí musia ísť viackrát. Jazvičky sa dajú vyhladiť, že nie sú skoro vidieť, ale zostanú navždy. Ja mám tiež ešte trocha ale nikto si to bežne nevšimne. Len ja viem, že ich mám. Chcem ísť ešte raz preto lebo ten Druhý laser mi nepomohol moc a predsa len som bola už pred vyše 10 rokmi na CO2.
@sabinka147 ahoj ja som bola v esthetic pred veľa rokmi na CO2, ten je super, ale robí sa len na jeseň a v zime a musíš byť PN tak týždeň aspoň lebo sa supes robia aj Iný laser,na tom som bola pred dvoma rokmi a ten mi noc nezabral a bola som .a ňom trikrát. Chystám sa na CO2 Micro ďalší rok. Ja som nemala nikdy veľké jazvy (hlboké) ale trocha mám. Micro zaberá skôr na vrásky a je nutné ho zopakovať aspoň štyrikrát, čiže je v podstatne drahší a výsledky pri jazvickach nič moc. Nie je nutná PN, je šetrnejší, ale nie účinný. Odporúčam CO2