Lanvin Modern Princess

jane0123
6. dec 2024

Ahojte, je prosim rozdiel vo voni a vydrzi medzi Lanvin modern princess toaletnou a parfumovanou vodou? Kto ma realnu skusenost? Mala som vzdy toaletnu, ale uz je nedostupna a uz som takto raz kupila iny parfum namiesto toaletnej parfumovanu vodu a bola ina, vobec mi nevonala a bola aj silnejsia, co nemam rada. Dakujem 🙂

stanulienkat
6. dec 2024

Toaletná voda je len voda s kratkou výdržou. Parfumovaná voda má určitý obsah aromatických olejov, ktore dlhšie držia vôňu. A najdlhšie vydrží parfém. Obsahuje tuším olejové časti, alebo tak nejak mi to bolo vysvetlené.

jane0123
autor
6. dec 2024

@stanulienkat ano, to viem. Len pri tom druhom bola ta vona ina, nie len silnejsia A praveze mne staci toaletna, lebo ked je to silne, je mi z toho zle. Ale dakujem 🙂

stanulienkat
6. dec 2024

@jane0123 ono to nie je len, že silnejšie vonia, ale skôr to dlhšie vydrží. Stačí ti toho dať na seba oveľa menej. A keď máš pocit, že ti to inak vonia, tak sa skús pozrieť, či to nemá ešte nejaký podnadpis. Z mnohých vôní urobia niekoľko verzií.

fanta
7. dec 2024

@jane0123 ja tuto vonavku kupujem roky a vzdy bola EDP. Ani neviem, ze sa predavala ako toaletka 🙄 Ako prosim ta vyzerala? Rovnako ako EDP?

jane0123
autor
7. dec 2024

@fanta ano rovnako

nelka93
7. dec 2024

Podľa zloženia to vyzerá ako úplne iná vonavka. Stále sa dá kúpiť v dvoch obchodoch ale dat za toaletku také peniaze nič moc

jane0123
autor
7. dec 2024

@nelka93 ved to...ja.som kupovala naposledy 60 ml za 25 eur a teraz su len velke balenia za 90 eur,.co som nasla.

fanta
8. dec 2024

@jane0123 aha, ale toto je ina ako klasicka Modern princess, tato je Sensuelle, co si dala ty. Klasicka Modern princess je iba EDP.

fanta
8. dec 2024

@jane0123 tato je ta klasicka a na Notine za slusnu cenu

anika
8. dec 2024

@jane0123 skus aj boucheron quatre, ma tiez viac verzii, pre mna su typovo rovnake

jane0123
autor
8. dec 2024

@fanta to moze byt.a mne praveze vonala ta na obrazku. Tak ani nejdem radsej kupovat EDP, ked je to ine. Dakujem