Ahojte, je prosim rozdiel vo voni a vydrzi medzi Lanvin modern princess toaletnou a parfumovanou vodou? Kto ma realnu skusenost? Mala som vzdy toaletnu, ale uz je nedostupna a uz som takto raz kupila iny parfum namiesto toaletnej parfumovanu vodu a bola ina, vobec mi nevonala a bola aj silnejsia, co nemam rada. Dakujem 🙂
@stanulienkat ano, to viem. Len pri tom druhom bola ta vona ina, nie len silnejsia A praveze mne staci toaletna, lebo ked je to silne, je mi z toho zle. Ale dakujem 🙂
@jane0123 ono to nie je len, že silnejšie vonia, ale skôr to dlhšie vydrží. Stačí ti toho dať na seba oveľa menej. A keď máš pocit, že ti to inak vonia, tak sa skús pozrieť, či to nemá ešte nejaký podnadpis. Z mnohých vôní urobia niekoľko verzií.
Podľa zloženia to vyzerá ako úplne iná vonavka. Stále sa dá kúpiť v dvoch obchodoch ale dat za toaletku také peniaze nič moc
Toaletná voda je len voda s kratkou výdržou. Parfumovaná voda má určitý obsah aromatických olejov, ktore dlhšie držia vôňu. A najdlhšie vydrží parfém. Obsahuje tuším olejové časti, alebo tak nejak mi to bolo vysvetlené.