Lanvin Éclat - skúsenosti

grlu
8. feb 2023

Zdravím, prosím Vás má niekto dobrú skúsenosť so zakúpením tejto vône, pripadne alternatívy?
Ja som nakupovala cez vivantis a 100ml EdP som vrátila lebo vydržal asi 3minuty a vyprchal.viem,ze môžem ísť do fann a kúpiť si ale chcela som lacnejsiu zohnať. Na internete je veľa "originálov" za polovičné ceny ale asi to bude to isté. Ak má niekto skúsenosť prosím podeľte sa, milujem tuto vôňu. A inak aj v DM mi príde ze vydrží krátko.
Vopred ďakujem.

banderaska29
8. feb 2023

pripínam sa. je to top vona 🙂

katkine_terapie
8. feb 2023

Ja som kupovala cez Notino. Mam Éclat Fleurs a vydrzi mi pekne aj na druhy den na obleceni.

jana2679
8. feb 2023

@grlu ahoj, kupujem cez Notino, naposledy tieto Vianoce, som maximálne spokojná. Dokonca som si ju dala ráno a poobede doplnila a večer som sa stretla s kamoškou a pýtala sa aký mám parfém že sa jej páči.

grlu
autor
8. feb 2023

@jana2679 na notine je 100ml za 28€pride mi to podozrivo lacné. Je toto prosím ktorú si objednala?
@katkine_terapie
Daaamy ďakujem Vám idem objednať! Veľká vďaka 🙂

grlu
autor
8. feb 2023

@grlu náhodou ste neskúsili ELIZABETH ARDEN 5TH AVENUE? Tiež píšu orgovanova🙂žeby som do budúcna skúsila

ropucha6
8. feb 2023

@grlu kedysi som mala rada tuto vonu, ale potom presne som viackrat kupila a proste bola to slabota, tak uz par rokov nepouzivam. Asi len na letisku by som ju kupila 🙂

jana2679
8. feb 2023

@jana2679 áno keď je v akcii je za takú sumu.

grlu
autor
8. feb 2023

@ropucha6 ďakujem za info, už som objednala, tak uvidím. 🙂
@jana2679 super snáď bude OK.
Dakujem 🙂

vevapeto
8. feb 2023

@grlu používam ju, kupujem cez notino, rýchlo vyprchá .

grlu
autor
9. feb 2023

@vevapeto tak ja tomu nerozumiem raz pošlú dobrú araz zlu? Ako dlho asi vydrží prosím?

kacusik69
9. feb 2023

@grlu myslim (ale nie som si uplne ista) ze aj Calvin Klein Obsessed (tusim tak sa vola 🙈) je orgovanova ak teda je to vona ktoru mas rada 🙂 svagrinej som ju kupovala na Vianoce

kacusik69
9. feb 2023

tak nie to su fialky 🙈🙃

grlu
autor
9. feb 2023

@kacusik69 haha, no ja som na ten orgován. Ale ďakujem krásne 🙂

vevapeto
10. feb 2023

@grlu ozaj má krátku vydrž, nastriekam na seba a ozaj už za 3 hodky mozem znovu. Z parfumérie možno vydrží dlhšie, neviem porovnať lebo odtiaľ som nemala a teda ani nekúpim, lebo nie som ochotná dať veľa € za vonavku.

grlu
autor
10. feb 2023

@vevapeto ved prave preto.Ani ja si nejdem kupovať za 80€ a pride mi to a bude to to iste... Ale keď som si v DM dala(co musí byť originál), tak tiež som mala pocit, že vydrží 3hodky max.

marryen
10. feb 2023

Baby, ja neviem akú máte, ale moj Lanvin mi vonia pekne dlho. Cítim ho aj na obleční aj na druhý deň.

grlu
autor
10. feb 2023

@marryen a prosím pekne kde si kúpila, a akú lanvin? Ta moja z notino nevydrží áno hodinu. Muž si ani nevšimol, že mám niečo na sebe(vôňu)

marryen
10. feb 2023

@grlu Lanvin Eclat D arpege...fialova okruhla.. 🙂 Len netuším kde bola kúpená, bol to darček...ale skúsim sa opýtať, kde bola kúpená 🙂

grlu
autor
11. feb 2023

@marryen 🙏no bola by som veľmi vďačná lebo som zas sklamaná. Nechce sa mi veriť, že ťa vonavka tak krátko vydrží