Laminácia obočia - skúsenosti

levandulova111
24. jún 2023

Baby, odporúčate laminaciu obočia alebo nie?
Našla som tu len diskusie, kde baby zháňali dobrý kozmetický salón a pod. No nenašla som odpoveď na moju otázku, či sa to oplatí, koľko to približne stojí a či si to človek vie spraviť aj sám a je rovnaký efekt ako zo salónu. Videla som totiž v DM sadu na laminaciu obočia, tak reku či do toho ísť alebo sa najskôr objednať k profesionálke a či vôbec do toho ísť... Ďakujem.

babulkomale
24. jún 2023

@levandulova111 mala som to, cenu si nepamatam lebo aj ine osetrenie mi robila. Mne osobne to nevyhovovalo. Tie chlpky sa vzdy po umyti tvare dali do cudnych tvarov, vzdy ich bolo treba vycesat nanovo. Bolo to akoby nagelovane a tahalo ma to. Za mna zbytocnost. Ale ja mam velmi pekne prirodzene obocie v peknom tvare. Mozno pre niekoho je to dobre riesenie.

levandulova111
autor
28. jún 2023

@babulkomale no ja ho mám tiesne a nevýrazné, preto som rozmýšľala nad tým 🙈 a nakoľko si ho zvýrazňujem ceruzkou (čo najbledsi odtieň, aby to nebolo ako päsť na oko) a nebaví ma to už každé ráno to isté, tak som premýšľala aj nad iným riešením, tetovanie nechcem a tej cepielkovej metódy sa bojím, že by to bolelo moc 😅

nenisom
9. jún 2024

@levandulova111 dali ste si to napokon?😁