Lakujete si nechty na nohách?

29. júl 2022

Minule som bola v meste a v autobuse si ku mne prisadla jedna starsia pani,ktora mala sandwle a v nich pekne opravene nalakovane nechty a celkovo na staršiu pani upravená.Nebola to ta typicka dedinska babicka,ale taka panicka😆😆aj vy si lakujete nechtiky na nohach?

boldo87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ninka99865
29. júl 2022

Ja cez leto chodím na gellak, je to ta najlepšia vec čo som mohla spraviť 😂 a v zime ich nechám oddychovať.

nelca84
29. júl 2022

ja tiez celorocne, skor vydrzim bez laku na rukach, ale na nohach musi byt stale 🙂

simona20201309
29. júl 2022

@ninka99865 úplne súhlasím.... každé 3tyzdne na pedikúru, gellak ... a už roky chodím na manikúru na gélové nechty.
Ja na to naozaj nemám čas, a keď ho mam, tak pilovat a lakovať nohy je to posledne na čo mám chuť 😀

ninusa221
29. júl 2022

Ja vzdy ked idem na nove gelove na rukach raz za mesiac tak vtedy si prekrajujem dole na nohach 😁

ankare
29. júl 2022

Nie.

zuzitko74
29. júl 2022

Nelakujem. Ani na nohách, ani na rukách. Mne sa to nepáči.

caroline_
29. júl 2022

Len na nohach

laura164
29. júl 2022

Áno lakujem si na nohách, ale s neutrálnym odtieňom, nie krikľavé farby

nikpa
29. júl 2022

Čisté a upravene nechty sú základ. A to aj u mužov, tí len čisté samozrejme 😃 Mimo to môže žena lakom zakryť aj nedokonalosti, ktoré nevyzerajú moc dobre, napr. ja mám zdeformovaný necht na nohe a pod tmavším lakom to nevidno. Rovnako na rukách rôzne biele fľaky, ryhy, zafarbenie od cigariet a pod. Takže áno, lakujme sa 😄😃

jaroe
29. júl 2022

Len v lete a nie príliš výraznou farbou

simsalabim
29. júl 2022

Ano, v lete, v zime malokedy.

eeffka
29. júl 2022

celorocne na cerveno, ruky vobec

elizabet173
29. júl 2022

lakujem, celoročne, aj preto, že chodíme plávať a na wellness aj v zime, aj preto, že keby som ich nemala nalakované, necítila by som sa kompletne upravená.

danica2711
29. júl 2022

samozrejme áno

queen_mary
29. júl 2022

Ja od cca aprila do oktobra gellak, pastelove farby 🙂 v zime len pedikura bez lakovania

jovka
29. júl 2022

Celoročné gelak aj ruky aj nohy,a stále čierne😎

martinka13
29. júl 2022

Na nohách ano, na rukách len priesvitný

inana11
29. júl 2022

No budem tu za “humusacku” ale keď má pochytí si nalakovat nechty,tak ten lak mi postupne vyrastá lebo na nohach brutálne drzi🤷‍♀️😃nejak vždy zabudnem si to odlakovat🤦‍♀️

ninka99865
29. júl 2022

@simona20201309 presne, ja som to dlho odmietala ale v živote si tak neupravim pekne nechty ako v salóne 😃

diewcatqoo
29. júl 2022

Nie, nechce sa mi. Nechty mam vzdy upravene a ciste, ale lakovat sa mi nechce.

judit47
29. júl 2022

Ano skoro celorocne.

Nato aby nechty na nohach posobili pekne nenalakovane by si ich musela kazdy 2 dni strihat upravovat inak to vyzera ako kopytka na koze-ten nechet proste sam od seba nebude pekny a cisty(spina z ponoziek mydla atd)

Nieje nic viac odpudzujuce ako ked zena v lete ide s hnusnymi spinavymi neupravenymi drapami na nohach🥶nebodaj este s mykozou alebo zazltnute,a nestava sa mi to obcas ale dost casto,pekna zena nahodena upravena a potom dole taky gec🥶🥶

mikadooo
29. júl 2022

Nie, ale ja som všeobecne antinechtová, mám traumu z detstva z rôznych vylomených nechtov, uch, aj teraz mám zimomriavky 😂. Žiadne gély, laky a nechty čo najviac nakrátko 🤭.

aduskatt
29. júl 2022

áno, od jari do jesene na rukách aj na nohách tak, aby bol lak na nich rovnaký, najčastejšie červený alebo bordový - v zime nechty na nohách nelakujem, len na rukách

jaskolka
29. júl 2022

Áno, lakujem. Aj na rukách, aj na nohách. Väčšinou na rukách mam jemný decentný lak v nejakej nenapadne farbe, na nohách už aj výraznejší.

xena0
29. júl 2022

V lete ano a výraznou farbou🙂 gellak

vifoncitta
29. júl 2022

Len na nohách 😄

h2
29. júl 2022

Na nohách mám stále nalakované. Na rukách práveže nie, tam mi to vadí. Keď si aj príležitostne kvôli nejakej akcii nalakujem, tak hneď potom dávam lak dole.

20erika07
29. júl 2022

Rada by som mala,je to pekné, ale obhryziem vsade kde rastú :-/ a do salonov a tak nemam cas chodit ani ma to nejako neláka, ja som taky menej ženský typ povahovo 😁

mimikarol
29. júl 2022

Na rukách mám stále nalakované, na nohách nikdy. Mne sa to hnusi, neviem prečo.