Ahojte, treba nejaký špeciálny lak do UV lampy? Neviem, či ju používam zle alebo nefunguje...Alebo možno len lak je zlý.... Mám obyčajný lak z DM, je to ním? Treba hľadať lak pod UV lampu? Lak mi nechce schnúť ani keď to tam nechám 2-3 minúty......
Samozrejme že potrebuješ gél lak a nie taký čo kúpiš v drogérii.
Ďakujem. Gél lak kúpim aj v drogérii alebo objednám cez internet?
narobili v tyhc lakoch chaos, lebo tusim existuju aj gel laky ktore nemsuia do UV lampy. v zasade su to obycajne leky, ale maju povrchovu upravu taku inu, vyzeraju ako gel laky.
no do lampy ide gel lak na to urceny.
a veru priprava
- zacistit nechty a kozicku
- upravit povrch nechtu
- pouzivaju sa aj rozne roztoky - primer, tiez potrebujes neico na ocistenie vypotku, no myslim ze na ot staci aj lieh.
- potom podkladovy lak
- farebny lak
- vrchny lak.
- priadne sa daju nahradit lakmi ktore maju oznacenie napr 3v1 a pod. samozrejme musi tma byt rozpisane ake vrstcy dokaze nahradit., no vrchny som aj tak vzdy davala. vyzera to krajsie.
a teda maju aj vo Fann parfumerke lak do UV. mne osobne to nedrzi, mam hrozne nechty, ale davam na leto na nohy. mam ho uz mesiac a v pohode. tam mi aj nechty rastu pomaly.
a aby som nezabudla, na odstranenie potrebujes odlakovac s acetonom a tiez potrebujes poznat postup, lebo to ie je take jedndouche, ako s klasickym lakom.
Ja rada kupujem gél laky u vietnamcov 😁 mám všelijaké značky UV gélov a dokonca sú lepšie ako niektoré značkové
no vsak zas plno preklepov. ako vzdy
V dm drogérii kupis
Áno, potrebuješ gél lak určený pod UV lampu a nechty pred tým pripraviť… skús si popozerať nejaké tutoriály 😊