La Roche-Posay Cicaplast Baume B5

23. máj 2024

Ahojte, tie, ktoré používate toto na pleť, neupcháva vám to póry?

Chcela by som to skúsiť, ale mám už zlé skúsenosti s hutnymi a olejovitymi kremami, ktoré mi vytvorili podkožné akne a zbavovala som sa toho 2 roky :(

76california
23. máj 2024

moja skúsenosť je pozitívna, mne póry neupchával,
ale veľa dievčat zo skupiny recenzie na kozmetické výrobky sa sťažovalo, že bol "ťažký"

kati301
23. máj 2024

Ja som mala akné dlhe roky, teraz to mám viac menej pod kontrolou a tento mi robil zle, všetky tie cica kremy mi robili zle, používala som len keď to bolo nevyhnutne. S akné potrebuješ ľahký, skôr gelovy krem než takýto hutný.. a celkovo na leto je to zbytočne úplne. Prečo si chceš davat tento krem?

cookie29
23. máj 2024

No my sme to pouzivali pri detoch pri poskodenej pokozke, napriklad zapalena ritka, vysusena pokozka a pod... takze ja by som toto pravidelne nepouzivala, pokial nie je dovod.

zojanka
23. máj 2024

Ja na ten krem nedam dopustit. Pory mi neupchaval, praveze sa mi plet krajsie a rychlejsie hojila.

ss1908
23. máj 2024

upchaval strasnee, cela som sa vyhadzala z neho.

autor
23. máj 2024

Super, ďakujem dievčatá.
Chcela som ho skúsiť, lebo veľa ľudí si ho vychvaľuje, že im dal dokopy plet, kožnú barieru a zjednotil.
No ja už si dávam strašne veľký pozor, čo si dám na pleť, lebo som istú dobu používala prírodnú kozmetiku na báze olejov a 2 roky som si z toho dávala pleť dokopy. Aktuálne ju mam bez vyrážok v super stave. Ale to akné čo som mala bolo strašné.
Teraz používam len Cerave s spf a na večer gelové aloe vera alebo niečo kórejské.