Ahojte, tie, ktoré používate toto na pleť, neupcháva vám to póry?
Chcela by som to skúsiť, ale mám už zlé skúsenosti s hutnymi a olejovitymi kremami, ktoré mi vytvorili podkožné akne a zbavovala som sa toho 2 roky :(
Ja som mala akné dlhe roky, teraz to mám viac menej pod kontrolou a tento mi robil zle, všetky tie cica kremy mi robili zle, používala som len keď to bolo nevyhnutne. S akné potrebuješ ľahký, skôr gelovy krem než takýto hutný.. a celkovo na leto je to zbytočne úplne. Prečo si chceš davat tento krem?
No my sme to pouzivali pri detoch pri poskodenej pokozke, napriklad zapalena ritka, vysusena pokozka a pod... takze ja by som toto pravidelne nepouzivala, pokial nie je dovod.
Ja na ten krem nedam dopustit. Pory mi neupchaval, praveze sa mi plet krajsie a rychlejsie hojila.
upchaval strasnee, cela som sa vyhadzala z neho.
Super, ďakujem dievčatá.
Chcela som ho skúsiť, lebo veľa ľudí si ho vychvaľuje, že im dal dokopy plet, kožnú barieru a zjednotil.
No ja už si dávam strašne veľký pozor, čo si dám na pleť, lebo som istú dobu používala prírodnú kozmetiku na báze olejov a 2 roky som si z toho dávala pleť dokopy. Aktuálne ju mam bez vyrážok v super stave. Ale to akné čo som mala bolo strašné.
Teraz používam len Cerave s spf a na večer gelové aloe vera alebo niečo kórejské.
moja skúsenosť je pozitívna, mne póry neupchával,
ale veľa dievčat zo skupiny recenzie na kozmetické výrobky sa sťažovalo, že bol "ťažký"