La Roche Posay alebo Yves Rocher - skúsenosti a vzorky

8. feb 2024

Baby, rada by som skúsila krémy a séra týchto znaciek, ale nie sú lacné, tak by som chcela objednať vzorky. Poradíte odkiaľ najlepšie? A tiež, čo je lepšie, ak máte skúsenosti s oboma značkami? Vdaka

guudy
8. feb 2024

Jednoznacne la roche.
Yves rocher je nieco ako avon. To nechces.

cookie29
8. feb 2024

Ty brdo, to je nieco ako porovnavat trabanta a Ferrari 🙂 Yves Rocher je jedna z najlacnejsich kozmetik ktoru bezne dostanes. Nehovorim, ze je zla, ale je to nieco, ako keby si kupovala na SLovensku lepsiu DMku... La Roche Posay je speci kozmetika, kupis ju v lekarnach, je z termalnej vody a odporuca sa pre citlivu plet aj pre atopikov a pod

autor
8. feb 2024

@guudy
@cookie29
Ďakujem Vam. Nemám skúsenosť, tak sa pýtam, som rada, že som nekúpila ešte 😊 LA roche posay ma dcéra na plet micelarnu vodu aj čistiaci gél, to ale nepoužívam, a so žiadnym krémom nemam skúsenosť, a rada by som niečo na plet 35+...

guudy
8. feb 2024

Chod do lekarne a nechaj si odporucit…podla typu pleti, pripadnym problemom, ktore chces riesit

cookie29
8. feb 2024

@autorka la roche posay je "lekarska" kozmetika. Ja od nich pouzivam LIPIKAR mlieko napriklad pre celu rodinu. Od novorodencov ale aj sama sebe... ale nie je to nieco specificke na plet

koniarova
8. feb 2024

LRP určite

guudy
8. feb 2024

@cookie29 ja by som to skor prirovnala ako skodovka vs trabant. Od ferrari ma LRP velmi daleko ;)

simsalabim
8. feb 2024

La Roche je super.

majlo1234
8. feb 2024

Vyskusaj sa opytat v lekarni, ci nemaju nejake volne vzorky la roche pre teba? Mne bwzne daju k nakupu

zuzanna822
8. feb 2024

Jednoznacne la roche

gabika0825
8. feb 2024

Určite je lepšie la roche posay. Vzorky ti dajú kľudne v lekárni keď sa na ne spýtaš, mne nemali problém dať v akejkoľvek lekárni z hociktorej lekarenskej kozmetiky vzorky. Yves rocher vôbec nie je kvalitná kozmetika, hra sa na prírodnú ale prírodne v nej nie je absolútne nič.

viera27
8. feb 2024

Tak ja budem za divnu asi tu 🤣. Na pletovku si velmi potrpim, pouzivam kadeco,Filorgu,Lancome,Kiehls,Medik-8 momentalne a vela korejskej. Z tych lekarenskych standardov som mala aj Vichy,aj LRP,aj Biodermu. No proste vela mi toho preslo po pleti. A medzitym aj Yves Rocher. A prave z neho som bola brutalne prekvapena,lebo tiez si vravim,take podomove Mary Kay. A velmi dobre mi ich kremy robili,vyborne su. Aj vlasove octy napr maju genialne. Takze ja by som na rozdiel od 90% zien tu isla prave po Yves Rocher 🤣

didip
10. feb 2024

@viera27 súhlasím,ja som na akné používala yves rocher a veľmi mi pomáhalo