Baby, rada by som skúsila krémy a séra týchto znaciek, ale nie sú lacné, tak by som chcela objednať vzorky. Poradíte odkiaľ najlepšie? A tiež, čo je lepšie, ak máte skúsenosti s oboma značkami? Vdaka
Ty brdo, to je nieco ako porovnavat trabanta a Ferrari 🙂 Yves Rocher je jedna z najlacnejsich kozmetik ktoru bezne dostanes. Nehovorim, ze je zla, ale je to nieco, ako keby si kupovala na SLovensku lepsiu DMku... La Roche Posay je speci kozmetika, kupis ju v lekarnach, je z termalnej vody a odporuca sa pre citlivu plet aj pre atopikov a pod
Chod do lekarne a nechaj si odporucit…podla typu pleti, pripadnym problemom, ktore chces riesit
LRP určite
La Roche je super.
Vyskusaj sa opytat v lekarni, ci nemaju nejake volne vzorky la roche pre teba? Mne bwzne daju k nakupu
Jednoznacne la roche
Určite je lepšie la roche posay. Vzorky ti dajú kľudne v lekárni keď sa na ne spýtaš, mne nemali problém dať v akejkoľvek lekárni z hociktorej lekarenskej kozmetiky vzorky. Yves rocher vôbec nie je kvalitná kozmetika, hra sa na prírodnú ale prírodne v nej nie je absolútne nič.
Tak ja budem za divnu asi tu 🤣. Na pletovku si velmi potrpim, pouzivam kadeco,Filorgu,Lancome,Kiehls,Medik-8 momentalne a vela korejskej. Z tych lekarenskych standardov som mala aj Vichy,aj LRP,aj Biodermu. No proste vela mi toho preslo po pleti. A medzitym aj Yves Rocher. A prave z neho som bola brutalne prekvapena,lebo tiez si vravim,take podomove Mary Kay. A velmi dobre mi ich kremy robili,vyborne su. Aj vlasove octy napr maju genialne. Takze ja by som na rozdiel od 90% zien tu isla prave po Yves Rocher 🤣
Jednoznacne la roche.
Yves rocher je nieco ako avon. To nechces.