Kyselina hyalurónová na doma

jurka2907
7. sep 2023

Ahojte.chvem sa poradiť akú kyselinu hyaluronovu doma používate.Nechcem nic drahé, kedysi som používala v ampulkach kyselinu,krásne vonala, vypla plet,rozziarila ale neviem sa k nej už dopátrať,tak hľadám niečo iné ale také množstvo, čo je na internete,neviem si vybrať....
Mam 40r jemne vrásky,keďže mam mastnú pleť, so sklonom k akné, no zároveň suchu,potrebujem hydratovat.
Ďakujem

marcellka32
7. sep 2023

Kyselinu hyalurónovou zvnútra piť
Hyalurmed

ratira
7. sep 2023

Ked ja ani neviem, ci to vobec realne pomaha. Aj mamina to pouzivala niekolko mesiacov, ale nejaky rozdiel som nevidela ani ja a dokonca ani ona, takze neviem, tazko povedat, ci to s tvojou pletou ozaj nieco spravi 😀

kvetinka75
7. sep 2023

mne peptidy, retinoidy a C-čko pomáha viac ako kyselina. Mám nejaké vrásky, ale na to, že mám 48 je to veľmi dobré si myslím

vanilkovazmrzka
7. sep 2023

Tak hyaluronka je taky zaklad, ziaden velky zazrak sama o sebe nespravi. Pouzivala som ordinary a geek and gorgeous, ale nejak ma prestali bavit a uz viac pouzivam ine latky.

domiklik
7. sep 2023

@jurka2907 kyselina hyaluronova je strašne široký pojem... Osobne si vyberám sera/esencie, ktoré obsahujú aspoň 5 druhov kyselín, každý druh kyseliny ma rôzne veľkú molekulu, ktorá preniká do inej vrstvy pleti, takéto sérum je najefektívnejšie... Okrem toho používam ceramidy a peptidy a probioticke kultúry... Len máloktorý produkt obsahuje toto vsetko

kvetinka75
7. sep 2023

@vanilkovazmrzka a aké? ja ešte stále fičím na ordinary a geek and gorgeous.

vanilkovazmrzka
7. sep 2023

@kvetinka75 vies co, skusam rozne, najviac sa mi zatial pacia rozne sera od the inkey list, este som nemala nic od nich, co by mi nesadlo. Nemam nejaku extra problematicku plet, cize nejdem nejako cielene po konkretnych latkach, skor skusam tak rozne. Mala som alpha arbutin, colgen peptid, nejaky mix s Cckom, a este par inych ale neviem uz teraz 😃

Nejake exfoliacne kyseliny pouzivam stale ordinary, tie su fajn.

kvetinka75
7. sep 2023

@vanilkovazmrzka ďakujem za tip. Uvidím ako mi zaúčinkuje tá kombinácia, ktorú teraz mám a keď budem chcieť zmenu, ak skúsim niečo možno od ich. Ja sa zamieravam na hydratáciu a elimináciu vrások, predsa len, už mám nejaký ten vek. Inak problémy s pleťou nemám.

marcellka32
7. sep 2023

Hyalurmed skúste pit 3 mesiace, výsledky vidno

kvetinka75
7. sep 2023

@marcellka32 no ja neviem ale kamarátky, čo to pili, ani jedna nezaznamenala zmenu. Bolo ich síce iba pár, ale žeby ani u jednej nezafungoval?

marcellka32
7. sep 2023

@kvetinka75 tak ono je dôležité nielen piť kyselinu ale aj starostlivosť o pleť+SPF je najdôležitejšie, kyselina je len doplnok k starostlivosti

kvetinka75
7. sep 2023

@marcellka32 to áno, ale tak aspoň nejaké minimálne výsledky mohli byť vidieť nie?

marcellka32
7. sep 2023

@kvetinka75 ja netuším či to užívajú správne...
A najdôležitejšie je SPF ak sa nepoužíva, môžeš sa aj neviem čím natrieť, nemá to význam

cocolinka
7. sep 2023

Ja roky pouzivam tuto znacku, nedam dopustit!