Poradte prosim, ja som mala rada nivea co mali v DM ale uz ho tam nemaju. Hladam nejaky lepsi, ktory pekne ovzdusni vlasy a neskrabe z neho pokozka, kludne aj drahsi.
Ja milujem Batist suchý šampón. Jediný pri ktorom mám pocit umytých vlasov a dodá im objem aj štruktúru.
@doris11 suhlas! Skusala som uz asi vsetky, ale tento je stale TOP-ka 😁.
záleží asi od typu vlasov, používam batist si kupujem, používam síce len príležitostne, ale vlasy po ňom vyzerajú dobre 🙂
Tento je perfektny! A ta vona sa ti na vlasoch realne drzi dost dlho. https://www.notino.sk/kerastase/fresh-affair-su...
garnier má súper sucháče, melónový, yuzu a kokosový, pekne voňajú, vlasy po nich vyzerajú lepšie a objemnejšie a nemáš po aplikácii hlavu plnú bieleho prášku.
Batiste, alebo tá klasická Amica práškova čo tu je
Tuto Amicu zozeniem aj v DM?
@levandula7 hmm to som ani nevedela ze garnier robi suche
Mne veľmi vyhovuje aj z DM, ten ich Balea...
@zuz987123 ano tie striedam aj ja vacsinou ale ked ho mam dlhsie na hlave tak zacne skrabat,
@doris11 veru, toto je socikovsky produkt a omnoho lepsi ako tie spreje.
Vyskúšala som snáď všetky na trhu. Jedine Nivea volume mi vyhovuje.
Z avonu
Monday volume, v DM sa dá kúpiť
Ja so pred nedavnom vyskusals z Yves Rosher a je vyborny
Zatiaľ lepší ako Nivea som nenašla, nemajú ho v dm,tak som ho začala kupovať v 101.
Každému sadne niečo iné, najviac mi vyhovujú batiste a dm balea sprejove. Jediná nevýhoda ze je z nich veľa odpadu. Skúšala som aj DIY suchý šampón z kukuričného škrobu a mletej škorice ale je z toho neporiadok a svrbí hlava. Niektorí namiesto škorice používajú kakaový prášok, ako potom vyzerá kúpeľňa a oblečenie radšej nechcem vedieť.
Dixi pivonkovy. Aj klasický šampon Dixi
Amicu som používala na strednej škole dlhodobo, je dobrá ale potom som mala pocit že sa mi začali robiť nejaké šupiny z toho, takže som vymenila za batist. Tých majú veľa druhov ale nie každý mi vyhovuje. Takže za mňa najlepšie striedať a pokiaľ je možnosť tak si radšej hlavu umyjem🙂
@barbora0308 presne...ostatné má stipali na hlave.
Vyskúšala som ich veľa, aj drahšie.. niektoré boli fajn ale aj tak som sa vždy vrátila k tomuto 😂 zamna najlepší, za par korun.